x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

04 Oct 2007   •   00:00

Contra s-a accidentat

Fundaşul Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stăng in timpul antrenamentului de marţi al echipei spaniole Getafe şi va rata meciul de azi, cu FC Twente (Olanda), din Cupa UEFA. Fotbalistul nu a apucat să joace nici un meci oficial in acest sezon, din cauza unei operaţii la acelaşi genunchi suferită in luna august. "Nu ne vom putea baza pe el la meciul cu Olanda de la 13 octombrie. Va trebui să găsim un inlocuitor", a spus Piţurcă.

Chivorchian visează ca "Poli"să atace primul loc

Preşedintele lui "Poli" Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că işi doreşte ca formaţia bănăţeană să ajungă pe primul loc: "Din etapa viitoare trebuie să atacăm primele două poziţii. Dacă arbitrii ne vor lăsa in pace şi nu ne vor mai şicana, cred că vom reuşi".

IERARHIE. Steaua se află pe locul 64 in clasamentul mondial al cluburilor pe luna septembrie, intocmit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, fiind cea mai bine plasată dintre echipele romăneşti. Rapid ocupă locul 88, iar Dinamo - poziţia a 130-a. In clasament mai figurează Oţelul Galaţi (locul 171), Poli Timişoara (258), CFR Cluj (281) şi Gloria Bistriţa (290).

CFR CLUJ. Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că Stadionul "Constantin Rădulescu" va fi cel mai modern din ţară, urmănd să aibă o capacitate de 25.000 de locuri, faţă de 14.000 de locuri in prezent. "Vom construi o tribună de 9.700 de locuri. Noi vom face parcarea subterană şi parterul, iar o firmă olandeză va ridica tribuna metalică in trei săptămăni. Totul va fi gata cel tărziu in iulie 2008. Vom construi şi o peluză de 2.000 de locuri, astfel ca stadionul să fie complet inchis", a spus Mureşan.Â

ITALIA. Antrenorul Cesare Prandelli a declarat că Adrian Mutu nu va pleca de la Fiorentina pănă cănd aceasta nu va ajunge să lupte pentru titlul de campioană, chiar dacă este un jucător demn de cluburi ca Real Madrid sau Chelsea. "Cănd am aflat că putem să-l luăm de la Juventus, am cerut conducerii să incerce. Mutu trebuie să-şi desăvărşească procesul de dezvoltare. Este deja un fotbalist extraordinar, acum trebuie să devină lider, să inscrie multe goluri şi să dea pase decisive. Cum face Totti la Roma", a spus tehnicianul.

CLASAMENT. Revista americană Business Week a dat publicităţii topul celor mai influente 100 de persoane din lumea sportului. Primul loc este ocupat de responsabilul NFL Roger Goodell, urmat de jucătorul de golf Tiger Woods, in timp ce preşedintele CIO, Jacques Rogge, se află pe locul 18, iar preşedintele FIFA, Joseph Blatter, pe poziţia a 29-a. Fostul baschetbalist Michael Jordan este pe locul 11, iar fotbalistul David Beckham - pe 17.

×
Subiecte în articol: sport