x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

27 Feb 2008   •   00:00

După ce a spus că n-are nimic împotrivă ca Steaua sau CFR Cluj să-i premieze suplimentar pe elevii săi în cazul în care aceştia ar învinge duminică Rapidul, antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş , a retractat ieri.

Grigoraş: “Jucăm pentru noi”

 

 

După ce a spus că n-are nimic împotrivă ca Steaua sau CFR Cluj să-i premieze suplimentar pe elevii săi în cazul în care aceştia ar învinge duminică Rapidul, antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş , a retractat ieri: “Cine mă cunoaşte ştie că nu sunt adeptul acestor lucruri. Nu mă interesează banii nimănui. Să fie foarte clar, noi nu jucăm pentru CFR, Steaua, Dinamo sau pentru Timişoara, ci pentru punctele noastre”.

 

 

 

 

Bagiu, trimis în judecată pentru transfer al lui Cociş

 

 

Sorin Bagiu , fost preşedinte la “U” Cluj, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi instigare la fals intelectual. Bagiu e cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj pentru transferurile fotbaliştilor Răzvan Cociş şi George Florescu la Sheriff Tiraspol.

 

 

 

CEAHLĂUL. Mijlocaşul Vasilică Cristocea s-a antrenat ieri pentru prima oară sub comanda antrenorului Viorel Hizo de la oficializarea împrumutului său de la Steaua. La antrenamentul de azi va participa şi Marius Croitoru, celălalt stelist transferat la Ceahlăul. Steaua i-a împrumutat până la 30 iunie la Ceahlăul pe cei doi, urmând ca după această dată Cristocea şi Croitoru să revină la gruparea din Bulevardul Ghencea.

 

 

 

DACIA MIOVENI. Antrenorul Sorin Cârţu a declarat că elevii săi vor fi amendaţi în urma eşecului din etapa trecută, 0-3 cu FC Vaslui. “A fost o etapă în care aproape toate echipele puternice au pierdut: Steaua, Rapid, Real Madrid, Galatasaray, Fenerbahce, Benfica şi altele. Şi ai noştri au avut bioritmul pe invers. O înfrângere cu 0-3 este o adevărată umilinţă. Dacă au prime mari şi contracte plătite la timp, este normal ca şi la înfrângeri jucătorii să plătească”, a spus Cârţu.

 

 

LIGA 1. Peste 300 de persoane au aşteptat deschiderea caselor de bilete ale Stadionului Steaua pentru a-şi cumpăra tichete de intrare la meciul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:30. FC Steaua a stabilit pentru această partidă preţuri de 5 lei la peluze, 15 lei la tribuna a doua, 25 de lei la tribuna întâi şi 50 de lei la tribuna zero.

×
Subiecte în articol: sport steaua