x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 14 august 2007

Info Sport 14 august 2007

de Jurnalul National    |    14 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 14 august 2007
Sursa foto: Gabi Arsenie/

Mijlocaşul echipei Progresul Ovidiu Herea a semnat aseară un contract cu Rapid, cele două cluburi ajungănd la un acord privind un transfer definitiv.

PANDURII. Mijlocaşul Adrian Popescu s-a accidentat grav in timpul meciului Poli Timişoara - Pandurii 3-1, suferind o fractură de peroneu, după un fault al lui Dan Alexa. "E prima mea accidentare gravă. După ce spun medicii, cred că două luni nu voi putea intra pe teren. Trei săpămăni cu siguranţă voi sta cu piciorul in ghips. Alexa m-a terminat pentru acest tur de campionat", a declarat Adrian Popescu.

POLO. Naţionala ţării noastre va participa, la inceputul lunii viitoare (2-9 septembrie), la turneul preolimpic de la Bratislava, la care sunt inscrise 11 echipe. Romănia va face parte din grupa A, alături de Germania, Rusia, Slovacia, Franţa şi Macedonia, iar in grupa B vor juca Italia, Grecia, Olanda, Slovenia şi Muntenegru. Căştigătoarea turneului va obţine calificarea la JO de la Beijing.

CICLISM. Organizatorii Turului Spaniei au decis să retragă invitaţia echipei Astana, pentru ediţia 2007, programat in perioada 1-23 septembrie. "După ce a analizat informaţiile puse la dispoziţie in legătură cu situaţia in care se află echipa Astana, am decis să retragem invitaţia pentru La Vuelta, ca urmare a unui caz de dopaj produs in sezonul 2007", a anunţat societatea Unipublic, care organizează La Vuelta.

RAPID. Mijlocaşul echipei Progresul Ovidiu Herea (foto) a semnat aseară un contract cu Rapid, cele două cluburi ajungănd la un acord privind un transfer definitiv. Herea fusese prezentat oficial la Rapid in urmă cu căteva săptămăni, dar ulterior a primit oferte de la Steaua, Dacia Mioveni şi Dinamo. El a semnat chiar pentru Steaua, insă Progresul s-a opus acestui transfer.

GERMANIA. Mihai Tararache a marcat un gol pentru echipa MSV Duisburg, care a invins cu scorul de 3-1, in deplasare, pe Borussia Dortmund, in prima etapă a Bundesligii. Tararache a fost integralist şi a inscris din penalty in minutul 62 al partidei, anterior el fiind avertizat cu cartonaş galben. Celălalt romăn de la Duisburg a evoluat şi el pe intreaga durată a meciului.

×
Subiecte în articol: sport