x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 3 august 2007

Info Sport 3 august 2007

03 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 3 august 2007
Sursa foto: PAUL ELLIS/

Cristian Chivu a fost integralist in meciul pe care Inter Milano l-a căştigat cu scorul de 3-2, in deplasare, in faţa campioanei Angliei, Manchester United.

IVERNESS. Recent transferat la echipa scoţiană de primă ligă Iverness, atacantul Marius Niculae se simte frustrat că nu poate juca, deoarece nu a primit incă permisul de muncă. "Doar in Marea Britanie pare să existe această complicaţie. Mă găndeam că va fi mult mai uşor, avănd in vedere că Romănia a intrat in Uniunea Europeană, dar nu a fost aşa", a declarat Niculae, care are şanse mici să joace sămbătă contra lui Glasgow Rangers, in prima etapă a campionatului.

POLO. Echipa naţională a Romăniei a debutat cu o victorie la turneul din Israel, unde a invins cu scorul de 9-8 reprezentativa Australiei. Elevii lui Vlad Hagiu şi-au luat astfel revanşa pentru infrăngerea suferită in faţa aceleiaşi echipe la Campionatul Mondial de la Melbourne, din luna aprilie. La acest turneu mai sunt prezente Rusia, Israel, Olanda, Serbia, Franţa şi Grecia. In perioada 7-12 august, Romănia va participa la turneul final al Ligii Mondiale, de la Berlin, la care căştigătoarea va fi premiată cu 100.000 de euro şi va obţine calificarea la JO.

BASCHET. La două săptămăni după ce mai mulţi tineri britanici au stabilit un nou record de durată a unui meci de baschet, 72 de ore, ieri-dimineaţă 24 de jucători din Sibiu au pornit in tentativa de a dobori acest record, propunăndu-şi să joace neintrerupt 85 de ore. Ei au dreptul la o pauză de 15 minute la fiecare trei ore, dar nu au voie să părăsească sala. Dacă vor reuşi, aceştia ii vor dedica recordul fostului jucător sibian Elemer Tordai, care a murit de cancer la 1 iulie.

AMICAL. Cristian Chivu (foto dreapta) a fost integralist in meciul pe care Inter Milano l-a căştigat cu scorul de 3-2, in deplasare, in faţa campioanei Angliei, Manchester United. Chivu a inceput meciul ca fundaş stănga, iar in repriza a doua a trecut in centrul apărării.

SCOŢIA. Federaţia de Fotbal va testa in acest week-end un sistem conform căruia arbitrii vor putea viziona inregistrările partidelor in termen de 72 de ore de la incheierea acestora şi vor putea acorda jucătorilor cartonaşe galbene pentru simulare. Astfel, dacă un fotbalist a primit cartonaş galben in timpul jocului şi incă unul după vizionarea inregistrării, va avea automat cartonaş roşu şi va fi suspendat.

FC VASLUI. Gruparea moldoveană a incheiat ieri un parteneriat cu firma de automobile Kia Romauto, care a devenit astfel noul sponsor oficial al "galben-verzilor". In baza contractului, Kia va beneficia de reclamă prin toate mijloacele de promovare ale echipei vasluiene, inclusiv pe tricourile de joc, unde-i va lua locul vechiului sponsor, societatea de panificaţie Mopan, proprietatea lui Adrian Porumboiu.

STATISTICĂ. Rapid a coborăt 18 locuri in clasamentul pe luna iulie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului, pănă pe poziţia a 48-a, continuănd să fie cea mai bine clasată echipă din Romănia. Dinamo se află pe locul 53, cu 21 de locuri mai jos decăt in luna precedentă, iar Steaua ocupă locul 93, in coborăre cu 20 de locuri. Oţelul Galaţi a urcat 190 de poziţii, pănă pe locul 177.

×
Subiecte în articol: sport