x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 6 august 2007

Info Sport 6 august 2007

06 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 6 august 2007
Sursa foto: CGE FOTGIORNALISMO/

Naţionala de juniori a Romăniei a fost invinsă de Serbia cu scorul de 145-37, intr-un meci din cadrul Grupei G a CE de la Madrid.

BASCHET. Naţionala de juniori a Romăniei a fost invinsă de Serbia cu scorul de 145-37, intr-un meci din cadrul Grupei G a CE de la Madrid. Aceasta a fost cea mai categorică victorie din istoria competiţiei, precedentul record datănd din 2004, cănd Serbia a dispus cu scorul de 123-21 tot de Romănia.

RECORD. Ieri-dimineaţă, la ora 11 şi un minut, 24 de tineri din Sibiu au reuşit să doboare recordul celui mai lung meci de baschet, care era de 72 de ore. Selectaţi din răndul suporterilor echipei CSU Sibiu, aceştia nu s-au oprit din joc, propunăndu-şi să continue cel puţin pănă la ora 19:00, pentru a face recordul şi mai greu de bătut.

ITALIA. Intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, antrenorul achipei Fiorentina, Cesare Prandelli, a avut numai cuvinte de laudă la adresa romănului Adrian Mutu. "Mutu este un om de gol, un campion, trebuie să confirme această mare dezvoltare a sa continuănd să aibă aceeaşi atitudine", a declarat tehnicianul.

ANGLIA. Inter Milano a fost invinsă cu scorul de 3-0 de către Aston Villa, in ultimul meci al turneului pe care l-a intreprins in Anglia. In prima repriză, Cristian Chivu a evoluat pe postul de fundaş stănga, iar după pauză a fost mutat in centrul apărării. In minutul 68, romănul l-a faultat in careu pe Agbonlahor, penalty-ul fiind transformat de Barry. Inter a căştigat un singur meci in Anglia, 3-1 cu Manchester United, şi a pierdut trei: 0-2 cu Valencia, 1-2 cu Arsenal şi 0-3 cu Aston Villa.

CHINA. O pereche de ghete de fotbal pe care Lionel Messi le-a purtat in meciul din semifinalele Cupei Spaniei, cănd acesta a inscris un gol cu măna pentru Barcelona, similar celui marcat de Maradona la CM din 1986, a fost văndut la o licitaţie organizată la Beijing pentru 4.000 de euro. O şuviţă din părul lui Ronaldinho a fost achiziţionată cu 2.500 de euro, iar primul tricou imbrăcat de Thierry Henry la Barca a fost adjudecat pentru aceeaşi sumă. La licitaţie au participat lider ai Partidului Comunist Chinez şi oameni de afaceri, banii obţinuţi fiind destinaţi copiilor cu dizabilităţi.

TURCIA. Giani Kiriţă a inscris un gol pentru Ankaraguku, in meciul căştigat cu 3-2 in faţa formaţiei Konyaspor, rezultat in urma căruia echipa sa a ocupat locul al treilea la Turneul Bunăvoinţei, disputat la Konya. Kiriţă a intrat in teren după pauză, şi a marcat golul de 3-1 in minutul 73, din lovitură liberă.

GERMANIA. VfB Stuttgart s-a calificat in turul secund al Cupei Germaniei, in urma victoriei cu 2-1 obţinută in faţa echipei de ligă secundă Wehen Wiesbaden. Romănul Ciprian Marica a debutat cu această ocazie pentru Stuttgart intr-un joc oficial, fiind integralist. In primul tur s-au consemnat şi două surprize, Energie Cottbus fiind eliminată după lovituri de departajare de către RW Essen (liga a treia), in timp ce St. Pauli (liga a doua), a invins cu 1-0 pe Leverkusen.

×
Subiecte în articol: sport