x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 7 august 2007

Info sport 7 august 2007

07 Aug 2007   •   00:00

Vaslui, prime normale după 2-0 cu Dinamo

Adrian Porumboiu , finanţatorul echipei FC Vaslui, a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi acordat prime-record jucătorilor săi pentru victoria cu 2-0 obţinută la Bucureşti in faţa lui Dinamo. "Am dat prima normală de victorie in meciurile

cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj şi Poli Timişoara. Suma e confidenţială", a spus Porumboiu. Potrivit unor surse, jucătorii au fost recompensaţi cu căte 3.000 de dolari.

Antrenorul Ion Viorel s-a autodemis de la Gloria Buzău

Tehnicianul care a promovat Gloria Buzău in Liga I, Ion Viorel , va rămăne in continuare la club, in funcţia de manager, după ce a decis să renunţe atăt la cariera de jucător, căt şi la cea de antrenor principal. De echipă se va ocupa doar Ilie Stan, care va răspunde pentru rezultate.

"U" CRAIOVA. Fostul jucător al Universităţii Nicolae Negrilă a fost numit in funcţia de preşedinte al formaţiei satelit a clubului, Primăvara. După Ilie Balaci, numit manager sportiv la prima formaţie, Negrilă este cel de-al doilea component al Craiovei Maxima care ocupă o funcţie in cadrul grupării oltene. Formaţia a doua a Universităţii a debutat cu un succes duminică, in Divizia D, 15-0 cu Progresul Castranova.

"U" CLUJ. Directorul sportiv Sorin Vădana a declarat că va depune memoriu la CCA impotriva brigăzii de la meciul cu Unirea Urziceni, pierdut cu 2-3. "A fost un arbitraj ostil şi tendenţios, care ne-a măcinat tot meciul, mai ales in partea a doua. Au acordat un penalty gratuit pentru gazde. Vom cere să fim arbitraţi corect de acum inainte", a spus Vădana. Meciul a fost condus la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat de asistenţii Nicolae Marodin şi Eduard Crăngaşu.

OŢELUL. Gălăţenii vor disputa in deplasare primul meci cu Lokomotiv Sofia, din turul doi preliminar al Cupei UEFA, deşi conform tragerii la sorţi ar fi trebuit să joace intăi pe teren propriu. Motivul pentru care s-a decis inversarea datelor este faptul că Lokomotiv şi ŢSKA Sofia impart acelaşi stadion, iar echipa lui Florentin Petre joacă şi ea in Cupa UEFA in aceeaşi zi, la 16 august.

FORMULA 1. Campionul mondial en-titre de Formula 1, spaniolul Fernando Alonso (foto), a declarat că nu ştie dacă va mai rămăne la echipa McLaren-Mercedes, din cauza rivalităţii sale cu britanicul Lewis Hamilton. Pilotul spaniol a fost penalizat la startul in Marele Premiu al Ungariei, după un incident cu coechipierul său, care a căştigat apoi cursa. Cotidianul Marca a notat că imediat după cursă, tatăl lui Alonso şi managerul Luis Garcia-Abad au discutat timp de aproximativ 20 de minute cu patronul echipei Renault, Flavio Briatore. De asemenea, spaniolul mai este dorit de BMW.

×
Subiecte în articol: sport