x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

05 Aug 2007   •   00:00

Spania - Ballack şi Robben, doriţi de Real

Real Madrid este gata să plătească 40 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Michael Ballack şi ale lui Arjen Robben, cei doi mijlocaşi de la Chelsea. Potrivit presei spaniole, această "bombă a verii" s-ar putea concretiza in căteva zile. Dacă transferul lui Robben este cotat la 30 de milioane de euro, preţul mai mic al lui Ballack se explică prin faptul că acesta a venit gratis la Chelsea, englezii fiind dispuşi să-l cedeze pentru o sumă modică.

Â

Â

Â

Formula 1

Alonso, primul in calificări Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren Mercedes) va ocupa prima poziţie la grila de start a Marelui Premiu al Ungariei, a 11-a cursă din acest sezon, care va avea loc astăzi, de la ora 15:00. Alonso a reuşit cel mai bun timp in calificările de ieri de la Hungaroring, fiind urmat de coechipierul său, Lewis Hamilton. Următoarele poziţii vor fi ocupate de Nick Heidfeld (BMW Sauber) şi Kimi Raikkonen (Ferrari).

Â

Â

Â

Germania - Kahn mai vrea incă un titlu

Portarul grupării germane Bayern München, Oliver Kahn, a declarat că este foarte optimist inainte de inceputul unui nou sezon din Bundesliga. "Fac această muncă grea de peste 20 de ani şi mi-am zis că mai trebuie să o fac incă un sezon, apoi totul se va termina. Vreau să mai căştig incă un titlu de campion inainte să mă retrag din activitate", a declarat Kahn (38 de ani) pentru cotidianul Bild.

Â

Â

Â

Italia -Inter are cei mai mulţi străini in lot

In urma achiziţiilor făcute in această vară, printre nou-veniţi numărăndu-se şi romănul Cristian Chivu, Inter Milano este echipa italiană cu cei mai mulţi jucători străini. Antrenorul Roberto Mancini are posibilitatea de a trimite oricănd in teren o formaţie alcătuită din 11 fotbalişti de naţionalităţi diferite, el avănd la dispoziţie 27 de jucători, dintre care doar patru sunt italieni.

Â

Â

Argentina - Maradona s-a intors pe terenul de fotbal

La patru luni după ce a fost internat in spital din cauza unor probleme provocate de consumul excesiv de alcool, Diego Maradona (foto) a revenit pe terenul de fotbal. El a fost căpitanul echipei de veterani a Argentinei care a invins Uruguayul cu 8-5, intr-un meci demonstrativ de "showbol" (fotbal in sală) desfăşurat la Rosario. "Mulţi credeau că nu voi putea să merg. Mă bucur că pot să joc şi că m-am recuperat complet", a declarat "El Pibe d’Oro".

Â

Â

Â

Polo - Romănia, in finala turneului din Israel

Naţionala de polo a Romăniei s-a calificat in ultimul act al turneului de la Natanya (Israel), după victoria cu 13-10 obţinută in faţa Franţei. Din cauza numărului mare de jucători indisponibili, antrenorul Vlad Hagiu a fost nevoit să-l folosească pe secundul său, Ionuţ Angelescu. Anterior, tricolorii inregistraseră alte trei victorii: 9-8 cu Australia, 13-5 cu Israel şi 18-10 cu Rusia. Astăzi, in finală, Romănia intălneşte Grecia.

×
Subiecte în articol: sport