x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ioan Becali: "Cota lui Mutu a scăzut"

Ioan Becali: "Cota lui Mutu a scăzut"

26 Apr 2010   •   00:00

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că valoarea de piaţă a lui Adrian Mutu a scăzut deoarece atacantul Fiorentinei nu a mai evoluat din luna ianuarie, de când a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

"Nu ştiu dacă Fiorentina îl va păstra sau nu pe Mutu, dar cota sa a scăzut deoarece nu a mai jucat din luna ianuarie. Pot spune că cel mai probabil în această săptămână mă voi vedea cu Pantaleo Corvino şi cu ceilalţi oficiali ai Fiorentinei pentru a discuta situaţia lui. Mutu are un caracter puternic, continuă să se antreneze, dar e normal ca pentru el să nu fie o perioadă uşoară", a precizat Becali.

Reprezentantul lui Mutu a negat apoi existenţa unui acord cu gruparea turcă Fenerbahce privind transferul lui Mutu: "În fiecare zi, în Turcia se scrie că Fenerbahce tratează cu diverşi jucători. Prima dată cu Milito, apoi cu Messi, iar acum cu Mutu. Nu este nimic adevărat. În acest moment nu există nici o ofertă de transfer pentru Mutu".

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, urmând a reveni pe teren după 28 octombrie.

×
Subiecte în articol: redactie