x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionuţ Lupescu: "Dragomir a scos tablele şi început să joace barbut în avion" (video)

Ionuţ Lupescu: "Dragomir a scos tablele şi început să joace barbut în avion" (video)

12 Sep 2008   •   00:00

În 2006 am făcut un turneu în America şi am tăcut pînă acum, dar văd că nu se mai poate. Cînd ne-am întors de la Chicago în avionul companiei Air France, domnul Dragomir a scos tablele şi a început să joace barbut cu cîţiva români care nu făceau parte din delegaţia noastră.



"El spune că federaţia se ocupă de femei, că suntem peşti! Nişte minciuni mai mari n-am putut să văd. A întrecut măsura, văd că umblă pe la ziare şi face fel de fel de declaraţii despre familiile noastre. În 2006 am făcut un turneu în America şi am tăcut pînă acum, dar văd că nu se mai poate. Cînd ne-am întors de la Chicago în avionul companiei Air France, domnul Dragomir a scos tablele şi a început să joace barbut cu cîţiva români care nu făceau parte din delegaţia noastră. Am avut plîngeri din cauza sa de la companie pentru că dumnealui ţipa şi juca pe bani în avion".

"Dragomir încearcă să mute asupra echipei naţionale problemele sale"

"Scandalurile care au fost special pregătite pentru a destabiliza naţionala ne-au afectat, dar asta nu e o scuză. Şeful Ligii a făcut mai multe afirmaşii mincinoase, calomnioase, fără fundament. Nişte mizerii venite din partea unui om care nu e lucid. El vrea să mute spre FRF problemele pe care le are. Săptămâna viitoare e al doilea termen la DNA. Nu mai are sprijin politic, nu are imunitate şi îi e frică că se întoarce acolo unde a mai fost şi acolo unde îi e locul, la puşcărie. Acest personaj e toxic şi nu are ce căuta lângă echipa naţională. De trei ani de zile, înaintea unui meci, nu se poate să nu apară ceva în presă la adresa jucătorilor, antrenorilor sau Federaţiei."

Vom mai aduce femie şi băuturăi, pentru că ne-am calificat la Euro
"Dacă suntem acuzaţi de aberaţii cum că aducem femei şi băutură în cantonamentul naţionalei, vom repeta aceste practici, pentru că ne-am calificat la Euro. Jucătorii au luat foc când au auzit astfel de inepţiile acestea, pentru că au auzit mamele, au auzit soţiile lor. Uneori, în cantonament, fotbaliştii sunt vizitaţi de mame, de prietene, la ele poate s-a referit Dragomir."
www.gsp.ro, www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport