x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Istoria se repeta

Istoria se repeta

30 Aug 2004   •   00:00

Rapidul putea castiga in fata Bacaului, dar greselile din aparare au trimis cele 3 puncte in desaga moldovenilor. In ultimii 3 ani, acestia au castigat toate meciurile de pe teren propriu sustinute in fata echipei de sub Podul Grant cu acelasi scor: 2-1.

SORIN ANGHEL

Rapidistul Daniel Niculae spunea dupa partida din etapa trecuta, cand giulestenii au trecut de FC National, intr-un meci care a fost mai greu pe hartie decat in teren: "Nici nu mai tin minte de cand nu am mai batut la Bacau".

GRESEALA. Insa atacantul lui Razvan Lucescu nu poate fi prea obiectiv atunci cand vorbeste despre ultimul meci castigat de Rapid la Bacau. Niculae n-are decat doua sezoane in tricoul visiniilor si nu a plecat niciodata invingator de pe terenul ce, pana in urma cu cateva luni, purta numele presedintelui de onoare, Dumitru Sechelariu. Giulestenii au condus cu 1-0 si pareau, pana la un moment dat, capabili sa intrerupa seria neagra din orasul lui Bacovia. A fost doar un semnal fals, pentru ca Baciu si Gheorghiu au stabilit acelasi rezultat obsedant: 1-2.

BUFONI. Precedentele doua intalniri ale lui Nicolae cu iarba gazonului din Bacau au fost castigate de moldoveni cu scoruri identice, 2-1. Acelasi inregistrat si sambata seara. Bacauanii trebuie sa le multumeasca pentru victoriile anterioare celor care s-au aflat intre buturile portii rapidiste. Acum doi ani, giulestenii au fost tradati de sarbul Savici, in vreme ce anul trecut a venit randul unui alt strain, portarul ghanez Ibrahim Dossey.

ZAPACITI. Sambata seara insa, istoria s-a scris la capatul unei faze demna de cascadorii rasului. La scorul de 1-1, Maftei si Constantin ne-au amintit de mult mai celebrii Pif si Hercule, un catelus si un motan din desenele animate, pusi mai mereu pe harta. S-au dat cap in cap si din "artificiul" lor a iesit golul victoriei bacauane.

STINGEREA

"Rapid a jucat cel mai slab meci din acest tur. Atitudinea pe care ar fi trebuit sa o aiba baietii mei au avut-o bacauanii. Au fost momente de superficialitate, greseli simple, nesincronizari, lipsa de agresivitate. Dupa gol am inceput sa ne stingem" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

POPOVICI ESTE MULTUMIT

Antrenorul gazdelor, Cristi Popovici, s-a aratat foarte entuziasmat la finalul jocului. "Regretam foarte mult acum ca am pierdut la Bistrita. Felicit jucatorii pentru angajament. Este foarte important ca nu s-au pierdut dupa primirea golului si ca au revenit in joc. Am reusit sa facem un grup pe care sa ne putem baza. Cursaru si-a dorit sa joace si s-a vazut in meci. Bogdan a gresit la gol, dar nu m-am gandit sa-i reprosez nimic. Sa nu uitam ca a primit doar trei goluri in acest campionat", a declarat Popovici.
×
Subiecte în articol: sport