x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jaqueline Cristian, acceptată ca lucky loser pe tabloul principal al turneului de la Doha

Jaqueline Cristian, acceptată ca lucky loser pe tabloul principal al turneului de la Doha

21 Feb 2022   •   08:40
Jaqueline Cristian, acceptată ca lucky loser pe tabloul principal al turneului de la Doha

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a acces pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 1000 de la Doha, în calitate de lucky loser. Ea fusese învinsă în ultimul tur al calificărilor de franceza Oceane Dodin. În primul tur, Cristian o va întâlni pe kazaca Elena Rybakina (16 WTA).

Cele două vor juca luni, nu mai devreme de ora 17.30. Cristian și Rybakina s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, în 2019, la București, românca fiind învinsă în turul secund, în două seturi.

Tot luni intră în competiție și Simona Halep și Irina Begu.

Halep (23 WTA) joacă împotriva francezei Caroline Garcia (70 WTA), care beneficiază de un wildcard. Scorul întâlnirilor directe dintre cele 2 este de 7-1 în favoarea fostei lidere mondiale. Meciul celor două este programat să înceapă în jurul orei 14.30.

Irina Begu (54 WTA) o va întâlni pe Petra Kvitova (25 WTA), imediat după meciul Simonei Halep, în jurul orei 16.00. Sportiva cehă conduce în întâlnirile directe cu 5-1, dar victoria lui Begu a fost obținută chiar anul acesta, în urmă cu 10 zile, pe 10 februarie, la St. Petersburg, în optimile de finală, când românca s-a impus cu un categoric 6-4, 6-0.

Tot luni va juca, însă în turul 2, Sorana Cîrstea, care se confruntă cu favorita numărul 5 a turneului, Garbine Muguruza. În cele patru întâlniri de până acum, Muguruza s-a impus de fiecare dată, utima oară anul trecut, în iunie, la Berlin.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jaqueline Cristian