x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jaqueline Cristian trece de cuplul Halep/Ruse în proba de dublu de la Australian Open

Jaqueline Cristian trece de cuplul Halep/Ruse în proba de dublu de la Australian Open

21 Ian 2022   •   08:43
Jaqueline Cristian trece de cuplul Halep/Ruse în proba de dublu de la Australian Open

Duelul românesc din proba de dublu feminin de la Australian Open dintre perechile Simona Halep/Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian/ Andrea Petkovic s-a încheiat vineri dimineața cu victoria cuplului româno-german, după un meci rapid de doar o oră și 10 minute.

Chiar dacă au fost deja la al patrulea meci împreună, Simona Halep și Gabriela Ruse nu au reușit să găsească numitorul comun pentru a le învinge pe Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic, care au evoluat pentru prima dată împreună.

Perechea româno-germană s-a impus destul de ușor în fața româncelor, cu scorul de 6-4, 6-0.

Primul set a fost echilibrat și a debutat cu cel mai disputat game al meciului, cedat pe propriul servicu de Halep și Ruse. După 47 de minute destul de intense de joc, Cristian și Petkovic au închis setul la 6-4, după care au câștigat 6 game-uri consecutive în setul 2, 4 dintre ele la zero.

Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic au acces astfel în turul secund, unde vor întâlni perechea alcătuită din slovenele Kaja Juvan și Tamara Zidansek.

Pentru prezența în turul doi, Cristian și Petkovic vor primi 130 de puncte WTA și 29.200 dolari americani.


Într-o altă partidă jucată în proba de dublu la Australian Open, românca Raluca Olaru și germana Anna-Lena Friedsam au fost eliminate în turul doi de perechea chineză alcătuită din Yi-Fan Xu și Zhaoxuan Yang.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Australian Open