x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Joaca de-a transferurile

Joaca de-a transferurile

de Mihai Igirosanu    |    07 Ian 2008   •   00:00
Joaca de-a transferurile
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Campania de achiziţii a roş-albaştrilor continuă să fie una extrem de săracă. In ciuda zecilor de nume vehiculate, singurul transfer perfectat este cel al anonimului francez, Habib Habibou.

STEAUA - Adrian Ilie s-a răzgăndit: nu-l mai vrea pe Sebastian Pinto


Campania de achiziţii a roş-albaştrilor continuă să fie una extrem de săracă. In ciuda zecilor de nume vehiculate, singurul transfer perfectat este cel al anonimului francez, Habib Habibou.

Ultima ţintă, atacantul Sebastian Pinto de la Universidad de Chile, a oferit căteva declaraţii de dragoste la adresa Stelei, insă managerul sportiv al trupei din Ghencea, Adrian Ilie, pare să nu mai fie interesat de sud-american. "M-ar incănta să vin la Steaua. Ştiu că este un club puternic din Europa şi aş fi incăntat să ajung acolo. Sper ca totul să meargă bine şi să se realizeze acest transfer. Abia aştept să-i văd pe fanii Stelei, despre care am auzit că sunt fanatici", a declarat Pinto. Â

"La Steaua nu se iau jucători după DVD-uri. S-a ajuns la acest scandal cu Pinto, care a devenit vedetă in Romănia, mai cunoscut decăt Ronaldinho. La mine nu apar DVD-uri, poate la alţii din cadrul conducerii, dar la mine nu. Singurii care ar merita să vină la Steaua sunt Armenteros şi William", a spus Adrian Ilie, după ce işi manifestase interesul pentru Pinto intr-un interviu acordat cotidianului chilian El Mercurio.

Amicale

Steaua şi-a definitivat programul meciurilor de pregătire. In primul turneu, la Valencia, echipa lui Marius Lăcătuş va juca la 18 ianuarie cu Legia Varşovia. In Cipru, roş-albaştrii vor disputa patru meciuri amicale: cu letonii de la Metalurgs Liepaja (la 29 ianuarie), cu Levski Sofia (1 februarie), cu cehii de la Teplice (4 sau 5 februarie) şi cu Lokomotiv Sofia (7 februarie). In Antalya, Steaua va juca la 13 februarie cu muntenegrenii de la Zeta şi la 15 februarie impotriva japonezilor de la JEF United.

Dezminţire

După ce patronul Stelei, Gigi Becali, anunţase că tatăl lui Sebastian Pinto va sosi in Romănia pentru negocieri, acesta a negat vizita in Bucureşti cu prilejul unui interviu acordat cotidianului El Mercurio din Santiago de Chile. "Nu merg nicăieri, nu mă mai intrebaţi, pentru că nu este nimic adevărat", a declarat Carlos Pinto. Conform presei argentiniene, Steaua ar fi oferit 6 milioane de euro pentru atacantul lui Lanus, Jose Luis Sand.

×
Subiecte în articol: sport steaua