x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucaţi de plăcere!

Jucaţi de plăcere!

de Mihai Igirosanu    |    02 Dec 2009   •   00:00
Jucaţi de plăcere!
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Coşmarul fotbalului românesc din ultima perioadă, Europa League, revine. Steaua şi FC Timişoara sunt primele care vor încerca în această seară să spele imaginea dezastruoasă lăsată de echipele noastre.



Teoretic vorbind, la fel ca şi Dinamo sau CFR Cluj, care vor evolua mâine seară, Steaua şi FC Timişoara mai au doar şanse matematice de a prinde primăvara europeană.

Realist, ele nu au, de fapt, nici o speranţă, diferenţa de calitate faţă de adversară fiind evidentă.

LIBER PENTRU FANII DIN MOLDOVA
Înainte de plecarea spre Tiraspol, ieri dimineaţă, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că suporterii roş-albaştrilor din Republica Moldova vor putea asista la meci: "Suporterii moldoveni ne-au transmis un mail prin care ne-au scris că vor să meargă la meci ca fani ai Stelei, am vorbit cu cei de la UEFA şi au spus că lucrurile sunt rezolvate şi nu vor avea nici un fel de probleme. Deci, vor intra pe stadion". În privinţa partidei, Argăseală a spus: "În toate meciurile pe care le avem de disputat, indiferent de competiţie, mergem la victorie. Sperăm ca cei de la Fenerbahce să se ajute pe ei, pentru că au nevoie să câştige în Olanda. În cazul în care Steaua nu va câştiga meciul, Stoichiţă nu va avea nici un motiv de îngrijorare. Noi avem, în acest moment, şanse destul de mici de calificare".

OGĂRARU, ÎN LOTUL LUI AJAX
După o lungă perioadă în care a fost ignorat, ex-stelistul George Ogăraru a fost inclus de antrenorul Martin Jol în lotul pe care "lăncierii" l-au deplasat la Timişoara. La meciul din această seară, Ajax va conta şi pe vedetele din ofensivă, Emanuelson, Luis Suarez sau Marko Pantelici. "Partida cu Ajax va fi foarte grea. Este o echipă cu un potenţial ofensiv extraordinar. Din acest motiv, personal, cred că şi un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor, cu atât mai mult cu cât nu mai avem şanse de calificare mai departe în Liga Europa. A fi egalul lui Ajax cred că este, totuşi, o performanţă", a declarat mijlocaşul Timişoarei, Alexandru Bourceanu.

"Cristi Tănase nu a avut nici o problemă după meciul cu FC Vaslui. Este apt pentru meciul cu Şeriff Tiraspol. Medicul i-a făcut un control după meci şi s-a stabilit că nu are absolut nici o problemă"
Valeriu Argăseală - preşedinte Steaua

×
Subiecte în articol: sport