x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kanglond, la paralele!

Kanglond, la paralele!

de Roxana Ioana Ancuta    |    15 Dec 2007   •   00:00
Kanglond, la paralele!
Sursa foto: NARONG SANGNAK/

Atenţie! Căine la paralele (din sfoară)! Evoluează, demonstrăndu-şi talentul de gimnast (sau acrobat), Khun Kaodang Kanglond, nepotul lui Tongdaeng, unul dintre cei mai faimoşi căini din Thailanda.

Atenţie! Căine la paralele (din sfoară)! Evoluează, demonstrăndu-şi talentul de gimnast (sau acrobat), Khun Kaodang Kanglond, nepotul lui Tongdaeng, unul dintre cei mai faimoşi căini din Thailanda. Demonstraţia a fost realizată in cadrul celui de-al 7-lea Mare Festival Canin organizat in provincia thailandeză Nakhon Pathom. Acest eveniment se incheie măine, 16 decembrie.

Transpiraţia - Deţine secretul dragostei

O agenţie matrimonială din SUA susţine că a descoperit o metodă ştiinţifică şi eficientă de a uni persoanele compatibile: analizarea ADN-ului şi a transpiraţiei. Ei sunt convinşi că ADN-ul şi mirosul corporal al oamenilor sunt principalele surse ale atracţiei. In acest context, compania a lansat primul serviciu de acest gen, care foloseşte un software special ce detectează felul in care se potrivesc posibilii parteneri in funcţie de ADN şi de mirosul pe care il emit. Agenţia cere persoanelor care apelează la ea să predea o mostră de salivă, pentru analizarea ADN-ului, rezultatele fiind apoi folosite pentru găsirea partenerului ideal.

George Clooney - Frumos, fermecător şi... pentru pace

Frumos, imposibil, fermecător, foarte bogat şi in favoarea păcii: ce s-ar putea pretinde mai mult de la George Clooney?, se intreabă agenţia ANSA. Cu prilejul celei de-a VIII-a ediţii a Summit-ului laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace de la Roma, actorul, in vărstă de 47 de ani, a primit din partea primarului Walter Veltroni premiul "The Next Generation". "Suntem aici pentru a da glas persoanelor care nu pot fi ascultate altfel. Şi, apropo de glas, a sosit momentul ca acelea ale şefilor de stat să se facă auzite. Şi pacea, ca şi războiul, este un proces care trebuie promovat, continuat", a comentat Clooney.

Studiu - Enzima care "aduce" SIDA

O substanţă din sperma umană ar putea ajuta virusul HIV la infectarea celulelor din organism, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii germani. Cercetătorii de la University Clinic din Ulm spun că fosfataza acidă prostatică (PAP), o enzimă produsă in mod natural de prostată, poate forma nişte fibre minuscule numite fibrile amiloide. Acestea captează fragmente de HIV pe care le introduce in celule şi, potrivit unor experimente, se pare că, in unele cazuri, enzima contribuie de 50 de ori mai mult la răspăndirea virusului.

Carte rară - Văndută cu 3,9 milioane $

Autoarea seriei Harry Potter, J.K. Rowling, a reuşit să străngă 3,9 milioane de dolari in scopuri caritabile, vănzănd o copie rară a ultimei sale cărţi la o licitaţie de la Londra. "The Tales of Beedle The Bard" este o carte pentru copii, scrisă şi ilustrată de mănă, cu poveşti despre ultimele aventuri ale micului vrăjitor. Cartea există in doar şapte exemplare, şase din ele fiind oferite cadou de autoare "celor mai apropiate persoane" faţă de seria Harry Potter, in timp ce una a fost pusă in vănzare, la licitaţie. Suma obţinută va fi donată organizaţiei Children’s Voice, fondată tot de Rowling.

×
Subiecte în articol: sport