x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “La puşcărie!”

“La puşcărie!”

de Mihai Igirosanu    |    13 Sep 2008   •   00:00
“La puşcărie!”

FRF  ●  Sandu şi Lupescu au replicat atacurilor lui Dragomir
Conducătorii federaţiei au ripostat ieri în urma tirului de atacuri la care fuseseră supuşi din partea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, dar şi a fostului patron al Timişoarei, Marian Iancu.



FRF  ●  Sandu şi Lupescu au replicat atacurilor lui Dragomir
Conducătorii federaţiei au ripostat ieri în urma tirului de atacuri la care fuseseră supuşi din partea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, dar şi a fostului patron al Timişoarei, Marian Iancu.

Conferinţa de presă desfăşurată la Casa Fotbalului a fost deschisă de preşedintele Mircea Sandu. “Îmi cer scuze suporterilor pentru jocul slab şi rezultatul cu Lituania, dar şi pentru reacţia jucătorilor la plimbarea de relaxare. La conferinţă trebuia să participe şi Victor Piţurcă, probabil a avut alte treburi mai importante, însă el va face singur o conferinţă de presă.” “Naşu’” l-a mai “înţepat” o dată pe selecţioner, spunînd: “Regret că Piţurcă s-a grăbit cu nişte declaraţii după meci, el trebuie să colaboreze cu ceilalţi antrenori. Nu mai trebuie să fie aşa de taciturn, să fie mai deschis, să colaboreze cu presa, o să discut cu el pe tema asta. E o problemă importantă”.

CONTRAATAC.
Apoi şi-a intrat în rol directorul general Ionuţ Lupescu, cel atacat direct de Dragomir: “Şeful ligii a aruncat mizerii, minciuni, declaraţii calomnioase. Asta demonstrează disperarea şi lipsa de luciditate pe care le are Dragomir. El vrea să distragă atenţia de la procesul cu DNA. Dacă nu ştiţi, săptămîna viitoare este un nou termen şi n-ar fi o noutate dacă ar intra la puşcărie. Problema cu terenul de la ligă este complicată, sper ca justiţia să-şi facă datoria. Sper să intre iar în puşcărie. Nu mai are nici sprijin politic, aşa că provoacă scandaluri, ce fac rău tricolorilor. Ne aşteptăm în continuare la atacuri. Dragomir este toxic, nu are ce căuta alături de echipa naţională. Ne-a făcut afemeiaţi, am hotărît să nu mai apară niciodată cu naţionala. Vine la ziare cu materiale despre mine, Piţi, Prunea, Mircea Sandu, se leagă de familiile noastre. Cînd am fost în America, ne-am întors de la Chicago şi Dragomir juca barbut şi table în avion cu nişte români care nu erau din delegaţia noastră. Am avut reclamaţii din partea Air France pentru că ţipa şi urla”.


Dragomir: “Numai prostii au vorbit!”

Lupescu a mai spus că: “Dragomir nu este de acord cu decizia TAS în cazul Timişoara şi nu vrea să semneze hotărîrea prin care se aplică această decizie. El vrea ca echipele noastre să fie excluse din cupele europene. Tare aş vrea să văd dacă Copos, Becali sau Mureşan o să fie excluşi din cauza lui Iancu şi Zambon. Are un anumit interes cu Iancu împotriva altor echipe”. În replică, Dumitru Dragomir (foto) a declarat: “Păi, cine spune că nu mai am voie să însoţesc echipa naţională, un subaltern ca Lupescu? Băi, fratele meu, componenţa delegaţiei o stabileşte Comitetul Executiv. Numai prostii au vorbit, îmi e ruşine să văd pe ce mîini au fost date echipele naţionale. Pe cine să dai în judecată, că se fereau să mă şi acuze de ceva. O singură chestie, că aş fi jucat barbut în avion, ceea ce nu e adevărat. Asta trebuie să o lămurească Mircea Sandu în cîteva zile, să-şi ceară scuze, altfel îl fac de rîs”.

×
Subiecte în articol: sport dragomir