x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş a fost suspendat o etapă

Lăcătuş a fost suspendat o etapă

12 Mai 2010   •   00:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a fost sancţionat, miercuri, cu o etapă de suspendare şi penalitate financiară de 360 de lei de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tehnicianul fusese eliminat de centralul Istvan Kovacs pentru proteste în finalul partidei FC Vaslui - Steaua, scor 2-1, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I. De asemenea,  clubul FC Vaslui a primit avertisment pentru incidentele provocate de spectatori la acest meci.

Comisia de Disciplină l-a sancţionat cu două etape de supendare şi o penalitate financiară de 2.000 de lei pe Cosmin Contra, eliminat în partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş. Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Hugo da Silva Alcantara, care fusese eliminat în partida Universitatea Craiova - CFR Cluj.

De asemenea, pentru cazurile Florin Prunea versus Marian Iancu (declaraţii mass-media), FC Timişoara versus Florin Prunea (declaraţii mass-media) şi FC Steaua versus Juan Carlos Toja (ratificare sancţiune disciplinară) membrii Comisiei au stabilit un nou termen pentru şedinţa din 19 mai.

×
Subiecte în articol: redactie