x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş: "Îmi doresc să obţinem 6 puncte din dubla cu Lyon!" (video)

Lăcătuş: "Îmi doresc să obţinem 6 puncte din dubla cu Lyon!" (video)

01 Oct 2008   •   00:00

"Meritam mai mult, am avut un meci greu, Fiorentina ne-a pus deseori în dificultate, dar cred că după numărul ocaziilor meritam să câştigăm."



"Meritam mai mult, am avut un meci greu, Fiorentina ne-a pus deseori în dificultate, dar cred că după numărul ocaziilor meritam să câştigăm. Din păcate nu ne-am concentrat pe faza de finalizare şi n-am reuşit nici acum să înscriem împotriva italienilor".

"Este totuşi un rezultat bun, care ne dă speranţe pe viitor, dar care ne  şi obligă să demonstrăm că suntem o echipă puternică , capabilă să  poată spera la performanţe mari în viitor. Îmi doresc să obţinem 6 puncte din dubla cu Lyon!", a declarat tehnicianul Stelei după finalul partidei la sport.ro.

Valeriu Argăseală: "Nu sunt mulţumit de rezultat"

"Este foarte adevarat ca se putea mai mult. Dupa cum am jucat, aveam sansa sa plecam cu trei puncte. Nu sunt multumit de rezultat. Cred ca este normal sa ne asteptam la mai mult in urmatoarele meciuri, atat in campionat, cat si in Liga Campionilor.

Am evoluat bine in aparare, iar cand am avut posibilitatea, am pus probleme si in atac. Semedo a ratat trei ocazii mari", a declarat Valeriu Argaseala la Sport Total FM.

×
Subiecte în articol: sport