x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş, în Turcia?

Lăcătuş, în Turcia?

de Marius Mihalcea    |    20 Mai 2009   •   00:00
Lăcătuş, în Turcia?
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Dorit şi de FC Braşov, fostul tehnician al grupării din Ghencea pare mai degrabă tentat să accepte una dintre ofertele pe care susţine că le are din străinătate, în principal din Ţara Semilunei.



După ce şi-a încheiat colaborarea cu Steaua, Marius Lăcătuş (foto) nu duce lipsă de oferte. Prima dintre ele vine din partea formaţiei FC Braşov, care la finalul sezonului va rămâne fără antrenor, Răzvan Lucescu urmând să preia funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României.

"Sunt onorat că cei de la FC Braşov s-au gândit la mine ca posibil înlocuitor al lui Răzvan Lucescu", s-a limitat să spună "Fiara" la GSP TV, care aşteaptă să vadă cât de serioase sunt însă celelalte oferte pe care le mai are, cele mai multe dintre ele din Turcia. De altfel, nu mai departe de iarna trecută, Lăcătuş a mai fost dorit în campionatul din Ţara Semilunei, de Ankaragucu, dar a refuzat oferta special pentru a reveni pe banca Stelei, care rămăsese fără antrenor după îndepărtarea lui Dorinel Munteanu.

"Acum o să-mi iau o vacanţă, dar, deşi sper ca aceasta să fie cât mai lungă cu putinţă, nu cred totuşi că o să pot sta prea mult timp departe de teren. Primul meu gând în momentul de faţă este să plec în străinătate, mai ales că sunt ceva oferte din Turcia, dar nu numai de acolo", a mai spus Lăcătuş. Altfel, acesta crede că Gigi Becali a glumit atunci când a spus că în ultimele trei etape se va ocupa personal de alcătuirea echipei: "Gigi a vorbit la caterincă, nu cred că o să se bage peste Massimo Pedrazzini".

×
Subiecte în articol: sport