x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LC - Afaceri britanice

LC - Afaceri britanice

26 Apr 2005   •   00:00

Chelsea si Liverpool joaca in aceasta seara pe "Stamford Bridge" prima mansa a unei semifinale exclusiv engleze. Meciul va fi transmis in direct de Pro TV, de la ora 21:45.



  • de DELIA GOMOESCU

  • INCERTITUDINI. Jose Mourinho revine pe banca londonezilor dupa cele doua etape de suspendare dictate de UEFA. O alta veste buna pentru Chelsea este recuperarea olandezului Arjen Robben, care a jucat sambata in campionat pentru prima data dupa accidentarea suferita la Bucuresti. Lucrurile stau mult mai rau pentru Rafa Benitez, care trebuie sa se descurce in continuare fara mai bine de jumatate de echipa. Ultimul necaz pe capul antrenorului "cormoranilor" il reprezinta situatia lui Milan Baros. Atacantul ceh este incert, dupa ce a fost lovit la genunchi in campionat. Chiar si asa Benitez e optimist: "Lucrurile stau intotdeauna altfel in Liga Campionilor. Chelsea a mers foarte bine in acest sezon, dar nu e invincibila".

    ATU. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum in Europa. Totusi, londonezii au un atu fata de adversarii lor. In cele trei confruntari din acest sezon, "albastrii" au invins de fiecare data, de doua ori in Premier League si apoi in finala Cupei Ligii.

    ×
    Subiecte în articol: sport