x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Confruntare specială

Liga Campionilor: Confruntare specială

de Delia Gomoescu    |    24 Feb 2010   •   00:00
Liga Campionilor: Confruntare specială
Sursa foto: /Reuters

Inter - Chelsea nu este un simplu meci pentru Mourinho. "The Special One" are ocazia să demonstreze în faţa fostei sale echipe că este într-adevăr cel mai bun.

Săptămâna trecută, David Beckham s-a aflat faţă în faţă cu trecutul în Milan - Manchester United. În această seară a venit rândul lui Jose Mourinho să-şi înfrunte fosta echipă. Deşi n-a reuşit să ducă pe Chelsea spre triumf în Liga Campionilor, portughezul a rămas totuşi "The Special One" pe Stamford Bridge. Plecat de la Londra din cauza neînţelegerilor cu Roman Abramovici, Mou are ocazia acum să-şi ia revanşa.

Dacă Interul va trece de Chelsea, tehnicianul lusitan va fi într-adevăr "deosebit". Mourinho va avea însă în faţă un rival pe măsură: Carlo Ancelotti, omul cu care s-a războit în ultimii doi ani la Milano. Dincolo de înfruntarea dintre doi antrenori de excepţie, Inter - Chelsea este şi duelul liderilor. Ambele echipe domină campionatele lor, Serie A, respectiv Premier League. Obiectivul cel mai important rămâne însă Liga Campionilor.

ACCIDENTAT LÂNGĂ STADION
Portarul "nerazzurrilor", Julio Cesar, a lipsit de la antrenamentul de luni, după ce duminică noapte a fost implicat într-un accident rutier chiar în apropierea stadionului San Siro. Deşi a suferit câteva zgârieturi şi vânătăi, goalkeeperul brazilian va fi probabil apt pentru jocul din această seară.

De altfel, Julio Cesar a fost singurul jucător al Interului care nu a luat parte la şedinţa de pregătire de luni. La antrenament au participat chiar şi Chivu, Materazzi şi Santon, însă aceştia se află în perioada de recuperare după diferite accidentări şi au efectuat exerciţii separat de restul grupului. De partea cealaltă, Carlo Ancelotti are probleme pe partea stângă a apărării, unde Paulo Ferreira nu are drept de joc, iar Ashley Cole este accidentat.

Vor lipsi, de asemenea, din cauza problemelor medicale, Bosingwa, Essien şi Deco. Revin însă Alex şi Belletti, dar mai ales Frank Lampard.

 

Optimi de finală
IERI
21:45 Stuttgart - Barcelona
Arbitru: Bjorn Kuipers (Olanda)
21:45 Olympiakos - Bordeaux
Arbitru: Howard Webb (Anglia)
AZI
19:30 ŢSKA Moscova - Sevilla (Boom Sport One)
Arbitru: Felix Brych (Germania)
21:45 Inter Milano - Chelsea (TVR 1)
Arbitru: Manuel Mejuto Gonzalez (Spania)

Meciurile Lyon - Real 1-0, Milan - Man. Utd 2-3, Bayern - Fiorentina 2-1, Porto - Arsenal 2-1 s-au disputat săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: sport