x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LIGA CAMPIONILOR - Levski Sofia scoasă de Tampere United

LIGA CAMPIONILOR - Levski Sofia scoasă de Tampere United

09 Aug 2007   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR - Levski Sofia scoasă de Tampere United
Sursa foto: MOGENS FLINDT/

Echipa finlandeză Tampere United a reuşit cea mai mare supriză a meciurilor jucate marţi seară in manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. După ce au căştigat cu 1-0 in tur, echipa la care este legitimat jucătorul de origine romănă Tommi Petrescu s-a impus şi la Sofia, cu acelaşi scor, 1-0, calificăndu-se in faza următoare a competiţiei.

Echipa finlandeză Tampere United a reuşit cea mai mare supriză a meciurilor jucate marţi seară in manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. După ce au căştigat cu 1-0 in tur, echipa la care este legitimat jucătorul de origine romănă Tommi Petrescu s-a impus şi la Sofia, cu acelaşi scor, 1-0, calificăndu-se in faza următoare a competiţiei. Tommi Petrescu a jucat pe toată durata intălnirii pentru United, care se va bate cel mai probabil pentru un loc in grupele Ligii Campionilor cu Rosenborg Trondheim, invingătoare cu 3-1 in prima manşă, in deplasare, in faţa lui FC Astana (Kazahstan). Chiar dacă va fi eliminată de Rosenborg, Tampere are asigurată de pe acum prezenţa in primul tur al Cupei UEFA.

Cel mai disputat meci de marţi a fost cel dintre Beitar Ierusalim şi FC Copenhaga. Danezii au căştigat cu 1-0 in tur, dar Beitar a egalat scorul general la finalul celor 90 de minute. Pănă la urmă, FC Copenhaga a mers mai departe după un gol marcat in prelungiri. Glasgow Rangers a obţinut o calificare normală in faţa echipei muntenegrene Zeta Golubovci. După ce a invins cu 2-0 in Scoţia, Rangers s-au impus marţi şi la Podgorica, scor 1-0. De asemenea, Dinamo Zagreb a obţinut o dublă victorie impotriva lui NK Domzale. Croaţii au căştigat marţi cu 3-1, după ce in urmă cu o săptămănă obţinuseră un avantaj minim in deplasare, 2-1.

Rezultate marţi

Zeta Golubovci - Glasgow Rangers 0-1 (in tur 0-2).

Beasley ’81

Beitar Ierusalim - FC Copenhaga 1-1 d.p. (in tur 0-1). Yitzhaki ’61 /Allback ’97

Dinamo Zagreb - NK Domzale 3-1 (in tur 2-1). Vukojevici ’16, Sokota ’22, Sammir ’60 /Zahora ’27

Levski Sofia -  Tampere United 0-1 (in tur 0-1). Niemi ’40

×
Subiecte în articol: sport