x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Replica lui Mourinho

Liga Campionilor - Replica lui Mourinho

07 Apr 2005   •   00:00

Absenta antrenorului Jose Mourinho de pe banca tehnica a lui Chelsea la partida cu Bayern München de miercuri nu i-a afectat deloc pe londonezi. Invingatori cu 4-2 pe "Stamford Bridge", "albastrii" au facut un prim mare pas catre semifinalele competitiei.



  • de DELIA GOMOESCU

  • INVINGATOR. Autor a doua goluri in poarta lui Bayern, Frank Lampard (centru) are ce sa sarbatoreasca
    UMILITI. "Bayern a fost rapusa cu cruzime", titreaza cotidianul german Bild. "Doar penalty-ul reusit inainte de final lasa usa usor crapata spre turul urmator. Altfel, Bayern a fost rupta complet. Apararea parca nici nu a existat", comenteaza publicatia germana. La randul sau, antrenorul Felix Magath s-a declarat dezamagit de faptul ca bavarezii au primit patru goluri, dar spera ca Bayern sa poata reveni in retur. "La 4-1 eram practic eliminati, dar acum avem o perspectiva buna in ceea ce priveste mansa secunda. Sper ca Makaay si Pizarro sa poata juca la München", a spus Magath.

    TRUCURI. De partea cealalta, presa engleza, care nu-l are deloc la imina pe Jose Mourinho, l-a acuzat pe portughez ca a comunicat cu doi dintre membrii staff-ului sau, in ciuda faptului ca nu avea voie sa faca acest lucru, fiind suspendat de UEFA. "Milioane de telespectatori s-au gandit ca Chelsea a folosit trucuri murdare. Preparatorul fizic Rui Faria a purtat o caciula groasa, trasa peste urechi, si si-a dus mana in permanenta la urechea dreapta, de parca ar fi incercat sa ascunda un dispozitiv. De asemenea, el a luat notite aproape pe toata durata meciului si a inmanat acele pagini secunzilor Clarke si Brito", scrie tabloidul The Sun.

    REZULTATE
    MARTI
  • Liverpool - Juventus 2-1
    Hypia (’10), Luis Garcia (’25)/ Cannavaro (’63)
  • Lyon - PSV Eindhoven 1-1
    Malouda (’12)/Cocu (’79) Returul va avea loc pe 13 aprilie.

    MIERCURI
  • AC Milan - Inter Milano 2-0
    (Stam ’45, Sevcenko ’74)
  • Chelsea - Bayern 4-2
    (J. Cole ’4, Lampard ’60 si ’70, Drogba ’81/ Schweinsteiger ’52, Ballack ’90+3 - penalty)

    Returul va avea loc pe 12 aprilie.
  • AVANTAJ
    In cealalta confruntare a serii, AC Milan a castigat cu 2-0 in fata "verisorilor" de la Inter. Cu toate acestea, antrenorul Carlo Ancelotti nu crede ca echipa sa este deja calificata. "Cu siguranta 2-0 este un avantaj bun, dar nu ne va fi usor sa ajungem in semifinale. Inter este o formatie care poate sa ne puna mari probleme. Vom aborda meciul retur ca si cum am incepe de la 0-0", a spus tehnicianul Milanului. Presa italiana a inceput deja sa vehiculeze faptul ca patronul Interului, Massimo Moratti, s-a saturat de antrenorul Roberto Mancini. Boss-ul "nerazzurrilor" spune ca antrenorul nu pleaca, insa il avertizeaza: "La Inter, Mancini capata experienta. Sper sa faca acest lucru mai repede".

    ×
    Subiecte în articol: sport