x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Salvatorul Ibra

Liga Campionilor: Salvatorul Ibra

de Delia Gomoescu    |    25 Feb 2010   •   00:00

Barcelona a plecat neînvinsă de la Stuttgart datorită atacantului suedez, care a marcat pentru 1-1 la singura sa ocazie de gol.

Potrivit presei spaniole, catalanii au făcut unul dintre cele mai proaste meciuri din "era Guardiola". "Marea campioană din 2009 a fost de nerecunoscut. Lentă, apatică, fără idei şi mereu în urma unei rivale care părea să aibă două-trei viteze în plus", scrie cotidianul Sport. Coşmarul formaţiei "blaugrana" s-a numit Cacau.

Internaţionalul german de origine braziliană, autor a patru goluri din ultima etapă de Bundesliga, şi-a făcut treaba şi de această dată. Iar dacă centralul Kuipers nu se încăpăţâna să continue seria erorilor de arbitraj începută săptămâna trecută, lucrurile ar fi stat şi mai rău pentru catalani. Olandezul nu a fluierat penalty pentru Stuttgart în două rânduri: la un henţ al lui Pique şi la un fault al lui Rafa Marquez.

Salvarea a venit de la Zlatan Ibrahimovici, care a adus egalarea la singura sa ocazie de gol. La Stuttgart, Marica a intrat în minutul 64 în locul lui Pogrebniak. În celălalt meci al serii, Bordeaux a învins cu 1-0 pe terenul lui Olympiakos Pireu. (D. Gomoescu)

LIGA CAMPIONILOR
MARŢI
Stuttgart - Barcelona 1-1
Cacau '25 / Ibrahimovici '52
Olympiakos Pireu - Bordeaux 0-1
Ciani '45+2
IERI
19:30 ŢSKA Moscova - Sevilla
Arbitru: Felix Brych (Germania)
21:45 Inter Milano - Chelsea
Arbitru: Manuel Mejuto Gonzalez (Spania)

Meciurile Lyon - Real Madrid 1-0, Milan - Man. Unitd. 2-3, Bayern - Fiorentina 2-1, FC Porto - Arsenal 2-1 s-au disputat săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: sport