x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Tensiune la Torino

Liga Campionilor - Tensiune la Torino

12 Apr 2005   •   00:00

Juventus - Liverpool, meciul vedeta al acestei seri, este considerat unul "de risc maxim".



  • de DELIA GOMOESCU

  • La 20 de ani dupa tragedia pe de "Heysel", suporterii celor doua echipe au facut primul pas spre reconciliere saptamana trecuta, pe "Anfield Road". Dar si asa, fortele de ordine se tem de eventuale ciocniri dure intre sustinatorii celor doua formatii.

    CONFLICT. Circa 2.500 de fani ai lui Liverpool sunt asteptati la Torino, jumatate din acestia venind pe cont propriu, deci aproape imposibil de controlat. Cei care ar putea declansa un nou razboi nu sunt insa englezii, ci o parte a tifosilor italieni, care au lasat sa se inteleaga ca nu i-au uitat pe cei 39 de morti de acum 20 de ani si mai ales ca nu i-au iertat inca pe cei considerati vinovati. Conducerea lui Liverpool a lansat la randul ei un apel catre fani: "Nu fluturati steaguri, nu cantati si mai ales nu raspundeti la provocari!".

    ABSENTE. Antrenorul Fabio Capello nu il va avea la dispozitie pe Trezeguet, nerefacut, dar va putea conta pe Emerson. De partea cealalta, Rafa Benitez l-a convocat pe Djibril Cisse, care revine astfel dupa mai bine de cinci luni de indisponibilitate. In schimb, capitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, nu a facut deplasarea la Torino din cauza unei intinderi.

    AZI
  • 21:45 Juventus - Liverpool in tur 1-2 Pro TV
    Arbitru: Valentin Ivanov (Rusia)
  • 21:45 Eindhoven - Lyon in tur 1-1
    Arbitru: Kim Milton Nielsen (Danemarca)
  • ×
    Subiecte în articol: sport