x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga1 / Pandurii Tg. Jiu – Rapid: 2-0 ● VIDEO

Liga1 / Pandurii Tg. Jiu – Rapid: 2-0 ● VIDEO

de Dragos Stoica    |    06 Oct 2008   •   00:00

Fathi Taher: "Schimbarea antrenorului se pare că nu a avut efectul pe care îl aşteptam, cred că e nevoie de ceva mai drastic. Nu-i vom amenda pe jucători, pentru că nu ne încălzeşte cu nimic dacă le luăm câte 2.000 sau 3.000 de euro, ci îi vom trimite la echipa a doua..."



Cu Nae Manea şi cu Grigore Sichitiu pe bancă, în locul suspendatului Peseiro, şi cu un om mai puţin din minutul 27, când Boya a fost expulzat eronat de centralul Berbecaru, giuleştenii au suferit un nou eşec, ceea ce l-a determinat pe acţionarul Fathi Taher să anunţe: "Schimbarea antrenorului se pare că nu a avut efectul pe care îl aşteptam, cred că e nevoie de ceva mai drastic. Nu-i vom amenda pe jucători, pentru că nu ne încălzeşte cu nimic dacă le luăm câte 2.000 sau 3.000 de euro, ci îi vom trimite la echipa a doua. Vom face o şedinţă, că nu se mai poate! M-am convins însă că păstrarea acestui interimat prea mult timp nu e o soluţie, aşa că vom căuta un antrenor. Nu ştiu cine va fi, poate Ioan Andone, poate altcineva".


Pierre Boya: "Arbitrul mi-a spus că mă va elimina la prima greşeală"
Sub nici o formă nu a fost fault şi ştiu foarte clar că decizia arbitrului a fost una intenţionată. Mi-a spus ceva înainte de meci, dar nu mă gîndeam că se va ajunge la aşa ceva!

Ideea era să am grijă ce fac pentru că mă va elimina la prima greşeală. După meci am vorbit iar cu arbitrul şi i-am urat mult noroc. I-am spus că el şi-a făcut treaba, noi am pierdut încă un meci, asta e viaţa. Oamenii pot vedea reluările la TV, iar acestea îl acuză. Se vede clar că eu nu am făcut nimic, eram între doi jucători şi luptam pentru minge. La un moment dat, unul dintre adversari a ţipat, doar pentru asta am fost eliminat.

Pierre Boya: "Fanii trebuie să înţeleagă că nu pot pleca 26 de jucători din Giuleşti"
Fanii trebuie să înţeleagă că nu pot pleca 26 de jucători din Giuleşti. De fapt, vor pleca în timp, dar nu toţi o dată. Pînă la urmă, doar Rapidul e veşnic, fotbaliştii vin şi pleacă. Fanii trebuie să conştientizeze că şi ei vor pleca la un moment dat. Nu ştiu ce se va întîmpla, e cea mai neagră perioadă pentru Rapid, de cînd sînt eu aici. Noi muncim zi de zi pentru a redresa situaţia, nu-mi dau seama ce se întîmplă. Zic şi eu că ăsta e fotbalul, e pur şi simplu inexplicabil ceea ce ni se întîmplă. (www.gsp.ro)




×
Subiecte în articol: sport