x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lotul olimpic se pregăteşte în Portugalia

Lotul olimpic se pregăteşte în Portugalia

de Vlad Ionescu    |    14 Ian 2008   •   00:00
Lotul olimpic se pregăteşte în Portugalia
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Componenţii lotului olimpic au dat frigul de acasă pe căldura din Portugalia, aceştia aflându-se într-un stagiu de pregătire la Monte Gordo, localitate de pe malul Atlanticului unde vor rămâne până la sfârşitul acestei luni.

Componenţii lotului olimpic au dat frigul de acasă pe căldura din Portugalia, aceştia aflându-se într-un stagiu de pregătire la Monte Gordo, localitate de pe malul Atlanticului unde vor rămâne până la sfârşitul acestei luni. Cei 30 de atleţi şi de tehnicieni, între care se află vicecampionul olimpic Marian Oprea, beneficiază de cele mai bune condiţii, Monte Gordo fiind o destinaţie obişnuită în perioada iernii pentru sportivi din multe ţări, deoarece temperaturile depăşesc frecvent 15 grade Celsius. Nu au făcut deplasarea Nicoleta Grasu, care a ales ca loc de antrenament salina de la Slănic-Prahova, Ionela Târlea, aflată în Germania, precum şi maratonistele, care sunt în SUA.

STIMULENT. Din luna noiembrie, cei mai buni atleţi ai ţării fac parte din proiectul Actavis, de susţinere a pregătirii sportivilor care au şanse de a urca pe podium la JO de la Beijing. Beneficiarii acestui proiect sunt Marian Oprea, Ionela Târlea, Nicoleta Grasu, Cristina Casandra, Constantina Diţă, Lidia Simon şi Angela Moroşanu, care vor primi burse lunare de câte 1.000 de euro până după Olimpiadă.

×
Subiecte în articol: sport