x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu jr. bucura Giulestiul

Lucescu jr. bucura Giulestiul

09 Aug 2004   •   00:00

Prima intalnire de "gradul 0" a campionatului s-a consumat aseara in Giulesti, acolo unde gazdele s-au impus in fata Stelei cu 2-1. A fost prima victorie a antrenorului Razvan Lucescu pe banca tehnica a Rapidului.

SORIN ANGHEL, MIHAI IGIROSANU - Giulesti

Orgolii, ambitie si fotbal de buna calitate. Prietenia care-i leaga pe antrenorii Lucescu jr. si Zenga a fost lasata de-o parte pret de 90 de minute. Rapidistul a avut castig de cauza. Chiar daca a fost nevoit sa-si conduca echipa din tribuna, acolo unde a fost trimis pentru doua etape de catre Comisia de Disciplina a LPF.

ZAMBETE. Razvan a trecut cu bine peste "botezul de foc" ca antrenor al Rapidului. Un nou motiv de bucurie pentru patronul George Copos, cel care la finalul meciului a declarat zambitor: "Sunt mandru de Razvan". Victoria este cu atat mai importanta cu cat visiniii au evoluat 45 de minute in inferioritate numerica, Sabin Ilie fiind cel care a infipt de doua ori pumnalul in pantecele unei echipe dezorientate. Lucescu jr. a rasuflat usurat: "Este o seara superba pentru toti rapidistii si vreau sa le multumesc jucatorilor pentru daruirea cu care au evoluat in acest meci".

AVANTAJ. "Cu Zenga n-avem prea multa rabdare. Vrem rezultate", a sunat declaratia patronului Gigi Becali, in urma cu 10 zile, cand cerneala nici nu se uscase prea bine pe contractul italianului. Din pacate pentru el, Steaua a contabilizat aseara prima infrangere dupa 14 meciuri de campionat, iar aerul schimbarii pare ca nu le prieste "ros-albastrilor". Zenga are o viata tot mai grea in Ghencea, galeria scandand si de aceasta data numele lui Lacatus.

TRIUMVIRAT IN GIULESTI

Patronul Stelei, Gigi Becali, a venit in cele din urma la meci si a luat loc la tribuna oficiala alaturi patronul Rapidului, George Copos, dar si de presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea si de Viorel Paunescu. Initial, boss-ul stelist a trecut pe langa presedintele LPF, Dumitru Dragomir, dar politicianul Viorel Hrebenciuc i-a facut pe cei doi sa-si stranga mainile. Impresarul Ioan Becali a luat si el loc la tribuna oficiala, dar nu s-a intersectat deloc cu varul sau, Gigi, asezandu-se alaturi de Gica Popescu.

LACATUS, CERUT IAR DE FANI

La finalul meciului, jucatorii stelisti s-au indreptat spre peluza unde era amplasata galeria, salutandu-si suporterii. Fanii au scandat doar numele lui Radoi, fluierandu-i pe ceilalti jucatori. In momentul in care Walter Zenga a vrut sa salute si el suporterii, acestia l-au huiduit, scandand iarasi numele lui Marius Lacatus. "Nu ma intereseaza ce au zis suporterii. Eu merg pe drumul meu", a spus italianul la conferinta de presa. La 2-0 pentru Rapid, "Armata Ultra" a scandat si numele fostului antrenor, Victor Piturca.

×
Subiecte în articol: sport