x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lyon - Steaua - Poate reveni Iacob

Lyon - Steaua - Poate reveni Iacob

de Mihai Igirosanu    |    06 Dec 2006   •   00:00
Lyon  -  Steaua - Poate reveni Iacob

Au plecat in liniste spre Franta. Delegatia Stelei a ajuns ieri, la pranz, in Franta. La plecare, fotbalistii au renuntat la costumele de prezentare, preferand treningurile.

Au plecat in liniste spre Franta. Delegatia Stelei a ajuns ieri, la pranz, in Franta. La plecare, fotbalistii au renuntat la costumele de prezentare, preferand treningurile.
In lotul deplasat de antrenorul Olaroiu face parte si atacantul Victoras Iacob, care nu a mai jucat de peste trei luni din cauza unei accidentari. El trebuia sa reintre in timpul partidei cu Poli Timisoara, insa revenirea i-a fost amanata din cauza unei raceli.

ABSENTA. Iacob nu a mai jucat de la meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a doua a Ligii I, disputat la data de 5 august, cand s-a accidentat. Masivul varf de atac a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, ratand 24 de partide in toate competitiile in cele peste trei luni de indisponibilitate. Fundasul israelian Klemi Saban nu a facut deplasarea la Lyon. Cei mai solicitati pentru autografe in aeroport, la plecare, au fost Nicolae Dica si Banel Nicolita. In aceasta seara, de la ora 19:30, antrenorul Cosmin Olaroiu si un jucator vor sustine o conferinta de presa dupa antrenamentul oficial de pe Stadionul Gerland din Lyon. Sedinta de pregatire va incepe la ora 20:00.

Continua razboiul. La plecarea spre Lyon, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a continuat razboiul taios al declaratiilor cu presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, si cu directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea. "O precizare pentru baiatul de la Timisoara. Cand am spus ca locul unora e la puscarie, la el m-am referit, la Iancu Marian. El incearca sa strice relatia mea cu patronul. Sa fie clar, ca a zis ca n-am curaj sa spun: in opinia mea, locul lui Iancu Marian e la puscarie", a spus oficialul stelist. Dupa ce Cristian Borcea a afirmat luni ca Mihai Stoica a fost dinamovist cand era mic, "iar acum sufera ca nu mai poate fi alaturi de echipa din Soseaua Stefan cel Mare", managerul stelist a replicat, plictisit: "O gluma proasta. Daca atata stie Borcea, sa faca glume proaste...".

×
Subiecte în articol: sport