x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mai vrea un titlu

Mai vrea un titlu

15 Apr 2005   •   00:00

Intr-un interviu acordat cotidianului Fanatik, Daniel Pancu a declarat ca nu intentioneaza sa plece de la Besiktas.



  • de IONUT PADURARU

  • MOTIV DE BUCURIE. Pancu asteapta un copil de la Mihaela, urmand apoi sa se casatoreasca
    Internationalul roman spune ca se simte "ca acasa" in Turcia si ca vrea sa mai castige inca o data titlul cu Besiktas.

    OBIECTIV. "Aici ma simt foarte bine, sunt fericit si vreau sa raman. Nu se pune problema sa plec. De la Bucuresti si pana in orasul meu fac 50 de minute. Tot 50 de minute fac de la Bucuresti la Istanbul. Nu m-am simtit niciodata ca un strain in Turcia. Obiectivul meu este sa mai castig o data titlul cu Besiktas", a declarat Pancu, adaugand ca este un impatimit al bucatariei turcesti si ca ia masa frecvent cu Gica Hagi, antrenorul lui Galatasaray.

    DERBY. Internationalul a facut referiri si la meciul cu Fenerbahce, care va avea loc maine. "Este important ca la partida cu Fenerbahce sa ma simt bine din punct de vedere fizic. Rezultatul acestui meci este foarte important. Daca vom invinge noi, vor creste sansele sa terminam campionatul pe locul doi", a adaugat fotbalistul.

    VA FI TATA
    Pancu a mentionat ca in luna septembrie va deveni tata: "Prietena mea este insarcinata. Eu spun: «Mai intai copilul, apoi nunta» si am neintelegeri cu coechipierii turci din acest punct de vedere. In ceea ce priveste sexul copilului, aici exista o vorba: «Barbatul adevarat trebuie sa aiba baiat».

    Atunci si copilul meu va fi baiat. Daca era fata urma sa ii pun eu numele, insa acum prietena mea va fi cea care va alege. Mie imi place foarte mult numele Ilhan, de aceea vreau sa ii dau acest nume".

    E IN FORMA
    Fostul rapidist spune ca acum este intr-o forma mai buna decat in turul campionatului, cand a avut probleme din cauza accidentarilor, si ca Besiktas a jucat slab la inceputul sezonului deoarece Vicente del Bosque nu era familiarizat cu mentalitatea din Turcia. "Mircea Lucescu cunostea bine Turcia si, in plus, nimeni nu se astepta ca el sa reuseasca la Besiktas ceea ce facuse la Galatasaray. De la del Bosque asteptarile erau mai mari", a spus Pancu.

    ×
    Subiecte în articol: sport