x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mâine începe balul!

Mâine începe balul!

de Marius Mihalcea    |    25 Iul 2009   •   00:00
Mâine începe balul!
Sursa foto: Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

În deschiderea stagiunii 2009-2010, campioana en-titre, Unirea Urziceni, şi câştigătoarea Cupei României, CFR Cluj, vor lupta mâine seară, de la ora 21:00, în direct la Antena 1, pentru cel de-al treilea trofeu intern.



Ceva mai activă pe piaţa transferurilor decât CFR Cluj, în Bărăgan poposind în această vară, printre alţii, fostul căpitan al Rapidului, Vasile Maftei, şi ex-închizătorul Stelei, Sorin Paraschiv, Unirea nu se bucură însă şi de încrederea bookmaker-ilor, la toate casele de pariuri favorită fiind trupa portughezului Antonio Conceicao.

"Ce şanse avem noi cu Unirea? Mai bine zis ce şanse au ei cu noi!", a spus clujeanul Eugen Trică atunci când a fost chestionat în privinţa şaselor echipei sale de a câştiga Supercupa. "Jose" a argumentat: "Cu Unirea, în ultimii doi ani avem două victorii la Cluj şi două egaluri la Urziceni. Şi să nu uităm finala Cupei României din sezonul 2007-2008, când i-am bătut cu 2-1". "Îmi doresc să începem sezon cu dreptul", a spus antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu.

"Bursucul" nu va putea conta în partida cu ardelenii pe serviciile portarului Arlauskis, care s-a accidentat în ultimul amical susţinut de Unirea, miercuri seară, cu englezii de la Plymouth.

22 DE BILETE!
Incredibil, dar adevărat! Până la sfârşitul zilei de joi, dintre cele 9.300 de bilete tipărite de către FRF pentru meciul dintre CFR şi Unirea nu au fost vândute decât 22! Casele de bilete ale Stadionului Giuleşti vor mai fi deschise astăzi, până la ora 17:00, şi în ziua jocului până la ora 21:00. În afara celor numai 22 de bilete comercializate până joi de organizatori, alte 396 au fost achiziţionate de gruparea din Ardeal, la solicitarea sa. De partea cealaltă, întrucât conducerea campioanei nu a făcut nici o cerere în acest sens, suporterilor ialomiţeni le va fi pusă la dispoziţie, în ziua jocului, o casă de bilete specială.

×
Subiecte în articol: sport