x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mansour a dat recital

Mansour a dat recital

de Daniel Stan    |    11 Dec 2006   •   00:00
Mansour a dat recital
POLI TIMISOARA - FC ARGES 3-1 / Banatenii tin aproape de Europa
Atacantul senegalez a fost cel mai bun om al timisorenilor, secondat de Gigel Bucur si Plesan. La final insa, patronul Marian Iancu a declarat ca obiectivul nu a fost inca indeplinit.

Tintita pe locul 5, aflandu-se la doar trei puncte de locurile care asigura participarea in Cupa UEFA, Timisoara spera la mai mult. Dupa un sezon cu fluctuatii, Poli si-a gasit linistea abia pe final, o data cu instalarea lui Alin Artimon in functia de antrenor principal.

SPECTACOL. Timisorenii nu au avut nici un moment probleme in a se impune impotriva unei echipe resemnate. In fata unei defensive depasite total, Gigel Bucur si, mai ales, Mansour au facut ce au vrut. Senegalezul i-a pasat excelent pentru 1-0 lui Plesan (’19), dupa care a inscris un gol de senzatie, foarfeca pe spate, la vinclu (’30). Gazdele au continuat spectacolul, in timp ce pitestenii au contat doar ca simpli parteneri de joc. Bucur a desavarsit umilinta oaspetilor, dupa o actiune de efect (’57), iar reusita de onoare a lui Prepelita, din prelungiri, a trecut neobservata. La final insa, surprinzator, patronul "violetilor", Marian Iancu, tot nu era multumit: "Alin Artimon nu are motive sa fie linistit. Jucatorii nu si-au indeplinit obiectivul si nu vor avea Sarbatori prea bogate".

NERVOS. De partea cealalta, antrenorul pitestenilor, Dorinel Munteanu, si-a acuzat o parte din elevi. "Eu nu voi renunta sa sper in evitarea retrogradarii, dar vad ca unii dintre jucatori nu isi doresc cu adevarat acest lucru. Este vorba despre cinci-sase fotbalisti, care au sarit coarda. Suntem intr-o situatie tragica", a declarat "Munti". Acesta este sustinut atat de conducere, cat si de suporteri. "Dorinel se bucura de sprijinul meu, dar va avea mult de munca", a spus finantatorul Cornel Penescu, in timp ce fanii i-au cerut tehnicianului sa dea afara toti jucatorii din actualul lot.

×
Subiecte în articol: sport