x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maracana va lua foc: Duel Adriano - Ronaldo în campionatul Braziliei!

Maracana va lua foc: Duel Adriano - Ronaldo în campionatul Braziliei!

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Mai 2009   •   00:00
Maracana va lua foc: Duel Adriano - Ronaldo în campionatul Braziliei!

Adriano va evolua în Brazilia, la Flamengo Rio de Janeiro. Brazilianul şi-a reziliat recent contractul cu echipa italiană Inter Milano. Astfel, în Brazilia, se anunţă un duel de zile mari, Adriano urmând să dea piept în campionat cu Ronaldo, proaspăt campion cu Corinthias.



Flamengo a confirmat, pe site-ul său oficial, că a obţinut semnătura lui Adriano, fotbalist care va fi prezentat oficial astăzi. "Situaţia s-a rezolvat. Am găsit un sponsor care va suporta cea mai mare parte a salariului lui Adriano şi îl va utiliza pe jucător la momentul oportun, pentru operaţiuni de marketing, fără ca noi să afişăm vreun logo pe tricoul lui Flamengo", anunţase recent preşedinte clubului Flamengo, Delair Dumsbrock.

În vârstă de 27 ani, Adriano a decis să-şi rezilieze contractul cu Inter după participarea la meciurile naţionalei Braziliei din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal, cu Ecuador şi Peru, disputate la finele lunii martie. "Împăratul", notează Agerpres, a refuzat să revină în Italia, declarând că doreşte să stea o perioadă departe de fotbal.

Fost coechipier cu Adrian Mutu la formaţia Parma, Adriano a marcat 29 de goluri în 47 de partide disputate pentru naţionala Braziliei, fiind golgheterul Cupei America 2004 şi al Cupei Confederaţiilor 2005, competiţii în care l-a înlocuit cu succes pe Ronaldo. Flamengo, clubul cel mai popular din Brazilia, a câştigat duminică, pentru al treilea an consecutiv, campionatul statului Rio de Janeiro, impunându-se la loviturile de departajare în faţa formaţiei Botafogo, în manşa secundă a finalei, disputat pe stadionul Maracana.

×
Subiecte în articol: sport