x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mare chef în Ghencea înaintea derby-ului cu Dinamo ( VIDEO REMEMBER)

Mare chef în Ghencea înaintea derby-ului cu Dinamo ( VIDEO REMEMBER)

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Mai 2009   •   00:00
Mare chef în Ghencea înaintea derby-ului cu Dinamo ( VIDEO REMEMBER)

Steaua Bucureşti sărbătoreşte astăzi 23 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, performanţă reuşită în 1986, la Sevilla. În prima finală în care o echipă din Europa de Est a reuşit să intre în posesia celui mai important trofeu la nivel de cluburi, Steaua s-a impus în faţa FC Barcelona după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.



Evenimentul omagial va începe la ora 14,30, cu o conferinţă de presă în cadrul cărei va fi lansat numărul 5 al revistei FCSB Magazine. Acesta care va conţine DVD-ul cu finala de la Sevilla şi un mega-poster cu echipa Stelei din 1986. La conferinţă vor fi prezenţi mulţi dintre membrii echipei de vis a Stelei, printre care se numără Lucian Bălan, Ilie Bărbulescu, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Ştefan Iovan, Marius Lăcătuş, Mihail Majearu, Constantin Pistol, Victor Piţurcă, Marin Radu II, Dumitru Stângaciu, Tudorel Stoica sau Anghel Iordănescu.

Apoi, invitaţii vor face un tur al muzeului clubului, după care vor participa la o sesiune de autografe în magazinul oficial de la stadion, care va începe în jurul orei 15,30. Ziua se va încheia cu un banchet organizat de FC Steaua în cinstea aniversării acestui eveniment.

De la acest eveniment vor lipsi componenţii actualei echipe din Ghencea. Elevii lui Lăcătuş nu vor participa la manifestările care sunt prevăzute din cauza meciului programat vineri, contra eternei rivale - Dinamo. 


×
Subiecte în articol: sport