x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu: "FC Timişoara nu mai există din cauza unor şarlatani ordinari. Mă retrag!"

Marian Iancu: "FC Timişoara nu mai există din cauza unor şarlatani ordinari. Mă retrag!"

04 Sep 2008   •   00:00

Marian Iancu, finaţatorul Timişoarei, a declarat după decizia FRF de a depuncta echipa că îşi retrage complet sprijinul financiar de la clubul bănăţean.



Marian Iancu, finaţatorul Timişoarei, a declarat după decizia FRF de a depuncta echipa că îşi retrage complet sprijinul financiar de la clubul bănăţean.

"Cei din Federaţie sunt niste hoţi, nişte şarlatani, ne-au furat 6 puncte şi din punctul meu de vedere am ieşit complet din fotbal. Kassai este principalul vinovat, a efectuat un fals şi l-a ajutat pe Zambon. Mi-au furat 500.000 de dolari împreună, iar falsul lor a determinat tribunalul de la Lausanne să ne penalizeze.

Începând de astăzi, noi nu mai investim în fotbal, ne-am retras complet finanţarea. Ca urmare a acţiunilor unor şarlatani ca Mirrcea Sandu, vom scoate falsurile la iveală şi aceşti nemernici micuţi îşi vor pierde funcţiile.

Va spun de pe acum, FC Timişoara nu mai există, este închisă şi nu va mai activa în fotbal. Nu voi mai face nici măcar un pas înapoi. Am îndurat destule pe banii mei şi pe sufletele celor din tribune.


Mi s-a cerut şpagă şi taxă de protecţie în acest caz, din partea lui Mircea Sandu, evident, dar o să spun eu mai multe altădată. Vom merge în judecată şi vom îl vom chema pe Mircea Sandu la detectorul de minciuni, să vedem atunci dacă va recunoaşte ce a luat şi de la cine şi cît.

"Totul este plătit la zi. Prima pentru jocul cu Rapid este ultima plată pe care o fac la club. Nu m-au interesat victoriile de faţadă cu Otopeniul şi Buzăuil. Acum mă voi judeca în Elveţia cu aceşti oameni murdari de la FRF. Vom vedea dacă ne vor putea face faţă. Argumentele sînt de partea noastră şi nu avem cum să pierdem!".

×
Subiecte în articol: sport