x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Iancu: "FRF a acţionat mîrşav şi deliberat împotriva lui Poli" (video)

Marian Iancu: "FRF a acţionat mîrşav şi deliberat împotriva lui Poli" (video)

08 Sep 2008   •   00:00

Preşedintele celor de la Timişoara, Marian Iancu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că FRF a acţionat deliberat împotriva Politehnicii Timişoara în disputa cu Claudio Zambon.



Preşedintele celor de la Timişoara, Marian Iancu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că FRF a acţionat deliberat împotriva Politehnicii Timişoara în disputa cu Claudio Zambon.

"FRF a operat mîrşav împotriva Politehnicii, suntem o echipă afiliată oficial, după cum au recunoscut chiar ei. Aţi fost minţiţi în faţă de cei de la FRF, care au aruncat vina în curtea autorităţilor locale, iar noi vrem să demonstrăm că FRF a acţionat în cunoştinţă de cauză. Domnul Kassai a minţit cînd a spus că doar echipa lui Zambon era atunci, dar aceasta nu mai exista, după cum vom demonstra cu acte. Zambon nu a mai funcţionat, clubul deja era la domnul Andrei, dar FRF ştia asta şi nu a acţionat în cunoştinţă, mai ales domnul Kassai. " a declarat Iancu, care a prezentat un act care atestă faptul că societatea care a preluat clubul de la Zambon este aprobată oficial ca deţinătoare a performanţelor Timişoarei, document omis în procesul de la TAS

"FRF a dat un act fals cu palmaresul unei echipe inexistente"
"Zambon a înfiinţat o societate SC Politehnica Timişoara SA, care nu avea echipă de fotbal. Domnul Andrei a făcut un nou club, FC Politehnica Timişoara 2002, echipă continuatoare a palmaresului fostei grupări Poli Timişoara. Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a semnat actul cum drepturile şi istoria echipei rămîn la Politehnica 2002, apoi i-a eliberat şi încă o dovadă falsă şi lui Zambon care să îi confere palmaresul echipei din Timişoara. Federaţia a remis un fals către o echipă practic inexistentă. Nu înţeleg cum Kassai a eliberat acel act în 2002 unei echipe înfiinţate în 2003.", a spus Iancu.

"Federaţia este un grup infracţional, o adunătură de falsori!"

"Kassai nu a trimis la TAS toate documentele care dovedeau că noi avem dreptate în acest caz. Dacă cei de la FRF nu erau rău-intenţionaţi, puteau să arate aceste acte în ultima conferinţă de presă organizată. La federaţie este un grup infracţional care are interese dintre cele mai murdare.  Un act incomplet este un act fals!".

"Sîntem pregătiţi să le acceptăm greşeala celor din FRF!"

"Am fost depunctaţi pentru că siteul care nici măcar nu ne aparţine este alb-violet, am fost depunctaţi pentru că evoluăm într-o nuanţă de violet, am fost depunctaţi pentru că nu am plătit nişte amenzi pe care le-am contestat. Să vină Sandu şi Kassai să recunoască măcar în ultimul moment ce au făcut. Sîntem pregătiţi să le acceptăm greşeala! Cei din FRF sînt mai puternici decît mine, jucăm pe terenul lor şi mă pot strivi!".

Am cedat unui şantaj dar m-am trezit la timp! "
"Nu am spus că i-am dat bani lui Sandu, ci că am cedat unui şantaj. Nu am în acest moment probe ca să susţin asta, dar l-am invitat pe preşedintele Federaţiei la detectorul de minciuni să vedem acolo cine are dreptate. Ştiu mult mai multe lucruri care se întîmplă, dar le veţi afla pe toate la momentul oportun. Nu vorbesc decît pe documente."

×
Subiecte în articol: sport