x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Martiş şi Serea rămân în arest

Martiş şi Serea rămân în arest

12 Mai 2010   •   00:00

Arbitrul Marius Martiş, arestat preventiv pentru complicitate la luare şi dare de mită, rămâne în arest după ce Curtea de Apel Piteşti a respins, miercuri, ca nefondat recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Argeş de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Martiş a participat la şedinţa de judecată însoţit de avocatul său şi a cerut să fie cercetat în stare de libertate, considerându-se nevinovat. La rândul său, procurorul DNA Piteşti a cerut judecătorilor continuarea cercetărilor cu arbitrul focşănean în stare de arest.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, magistraţii au respins că nefondat recursul formulat de Marius Martiş, decizia instanţei fiind definitivă. După şedinţa de judecată, Martiş a părăsit clădirea Curţii de Apel din Piteşti, fiind dus sub escortă în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Tot miercuri, magistraţii Tribunalului Argeş au respins ca neîntemeiată cererea de eliberare provizorie sub control judiciar depusă de fostul arbitru de fotbal Ionică Serea, arestat preventiv pentru luare de mită în acelaşi dosar.

În acelaşi dosar, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul director al societăţii PIC Liviu Făcăleaţă, au fost arestaţi preventiv, marţi, pentru 29 de zile, pentru infracţiuni de corupţie.

×
Subiecte în articol: redactie