x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Messi: "Maradona este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor"

Messi: "Maradona este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor"

26 Mar 2010   •   00:00

Atacantul argentinian Lionel Messi, cel mai bun jucător din lume şi autor a 25 de goluri pentru FC Barcelona în acest sezon al campionatului spaniol, a declarat că selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

"Chiar şi după milioane de ani nu îi voi ajunge nici la gleznă. Mi-ar plăcea să mă asemăn un pic cu Maradona, pentru că este cel mai mare jucător din toate timpurile. Nu mă pot compara cu Maradona. Vreau să-mi construiesc propria mea istorie şi să o trăiesc după ce voi reuşi câte ceva", a spus Messi, câştigătorul Balonului de Aur şi al premiului FIFA pentru cel mai bun jucător din 2009, la radio Metro Buenos Aires.

În replică, selecţionerul argentinian a declarat că nu este de acord cu astfel de comparaţii între el şi Messi: "Comparaţiile sunt odioase, dar dacă cineva ar trebui să fie mai bun decât mine, el trebuie să fie argentinian. Dacă Leo Messi este mai bun decât mine, e binevenit. Diego Maradona va fi cel mai fericit om din lume".

×
Subiecte în articol: redactie