x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihai Pintilii (FCSB), mesaj pentru jucători înainte de FCSB – West Ham: Trebuie doar să ne mulţumim suporterii

Mihai Pintilii (FCSB), mesaj pentru jucători înainte de FCSB – West Ham: Trebuie doar să ne mulţumim suporterii

02 Noi 2022   •   15:12
Mihai Pintilii (FCSB), mesaj pentru jucători înainte de FCSB – West Ham: Trebuie doar să ne mulţumim suporterii

Mihai Pintilii este tehnicianul care va pregăti echipa FCSB la partida cu West Ham, din Europa Conference League la fotbal, după plecarea lui Nicolae Dică.

El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii trebuie doar să-i mulţumească pe fanii care vor fi prezenţi joi seara pe Arena Naţională.

"Sper să facem un meci bun. Nu cred că trebuie să ne aşteptăm la un joc anume, băieţii îşi vor face plăcerea, cu o atitudine bună. E un meci important, cu echipă bună. Noi trebuie doar să mulţumim suporterii care vin la stadion. Nu au presiune, nu au nimic. Este un ultim meci, cu o echipă foarte bună şi îşi pot etala şi ei valoarea în faţa unor jucător mai valoroşi, teoretic, pe hârtie", a declarat Pintilii.

FCSB va întâlni joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, echipa engleză West Ham, într-un meci din cadrul ultimei etape a Grupei B a Europa Conference League.În acest momement,  FCSB ocupă ultimul loc în grupă, cu două puncte, şi nu mai are şanse să urce în clasament.

i

×
Subiecte în articol: mihai pintilii FCSB West Ham