x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ministerul Sportului va finanța cluburile de fotbal afiliate FRF

Ministerul Sportului va finanța cluburile de fotbal afiliate FRF

17 Ian 2022   •   18:00
Ministerul Sportului va finanța cluburile de fotbal afiliate FRF
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Eduard Novak, ministrul Sportului a anunțat luni că, în urma unei întâlniri cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, a decis ca de acum înainte FRF să primească finanțare din partea ministerului, în aceleași condiții ca celelalte federații sportive.

„Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanțare acestei federații, în aceleași condiții aplicabile tuturor celorlalte.”, a scris Eduard Novak pe pagina sa de facebook.

Acesta a mai precizat că „este un pas important în reclădirea relației instituționale, dar mai ales o investiție în viitor. În toate ramurile și disciplinele sportive trebuie construită baza de selecție, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme și pentru care există un mare potențial.”

Eduard Novak menționează că printre obiectivele prioritare ale Ministerului Sportului în acest an se află finanțarea academiilor de fotbal pentru copii și juniori, în vederea unor rezultate ce pot fi obținute printr-o relație corectă și funcțională cu FRF.

×
Subiecte în articol: eduard novak