x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu vrea o nouă victorie

Mircea Lucescu vrea o nouă victorie

de Jurnalul National    |    03 Oct 2007   •   00:00
Mircea Lucescu vrea o nouă victorie

După un start perfect atăt in campionatul Ucrainei, căt şi in Liga Campionilor, echipa lui Mircea Lucescu joacă in această seară a doua partidă din grupa D, in deplasare, cu Benfica Lisabona.

După un start perfect atăt in campionatul Ucrainei, căt şi in Liga Campionilor, echipa lui Mircea Lucescu joacă in această seară a doua partidă din grupa D, in deplasare, cu Benfica Lisabona. Inaintea partidei, Lucescu a declarat că meciul este mai important pentru formaţia portugheză, avănd in vedere rezultatele de acum două săptămăni. Şahtior este lider in grupă după prima etapă, in care a invins cu 2-1 pe Celtic, in timp ce Benfica nu are nici un punct, după 1-2 in faţa lui AC Milan. "Este un meci foarte important, dar e mai important pentru Benfica decăt pentru noi. Vom incerca să căştigăm sub orice formă. Traversăm o perioadă bună, suntem o echipă tănără, de calitate, avem căţiva brazilieni tehnici şi jucăm impreună de trei ani", a spus Lucescu. Potrivit site-ului ukrainiansoccer.com, internaţionalul romăn Răzvan Raţ (foto), anunţat titular in partida din aceasta seară, s-a declarat increzător intr-un joc bun al lui Şahtior. "Echipa s-a pregătit bine pentru acest meci. Suntem increzători. Trebuie să căştigăm", a afirmat Raţ.

Al 7-lea duel

In cealaltă partidă din Grupa D, AC Milan, deţinătoarea trofeului, va juca in Scoţia cu Celtic Glasgow. Cele două echipe s-au mai confruntat pănă acum de şase ori in cupele europene. Celtic nu a invins niciodată, inregistrănd doar trei remize, dar nici milanezii nu au reuşit decăt o victorie la Glasgow. "Este o echipă puternică fizic, cu un public extraordinar. Vom vedea ce va fi", a declarat inaintea meciului vicepreşedintele lui Milan, Adriano Galliani.

×
Subiecte în articol: sport