x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mirel Rădoi- Ultimul derby?

Mirel Rădoi- Ultimul derby?

05 Mai 2008   •   00:00

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că este hotărît ca, după opt ani petrecuţi la gruparea din Bulevardul Ghencea, să "o ia pe alte drumuri", subliniind că este dezamăgit de "ce se întîmplă în fotbalul românesc".



Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că este hotărît ca, după opt ani petrecuţi la gruparea din Bulevardul Ghencea, să "o ia pe alte drumuri", subliniind că este dezamăgit de "ce se întîmplă în fotbalul românesc".

"Mi-aş fi dorit să mai iau un titlu, ca să plec liniştit din Ghencea. Mă gîndesc foarte serios. Cred că a venit timpul meu, după opt ani de zile, să o iau şi eu pe alte drumuri. Nu înfrîngerea m-a determinat, ci acest miniretur. Cîte am auzit... Nu are rost. Nu sunt dezamăgit de fotbalul românesc, ci de ceea ce se întîmplă în el. Să lupţi pentru titlu şi să vezi că e al treilea an la rînd cînd adversarele noastre joacă contra echipelor a doua... Aşa s-a întîmplat şi acum doi ani, şi acum trei ani. N-am să înţeleg. Mă uimesc aceste lucruri. Sper că a fost ultimul derbi pentru mine", a spus Rădoi.

Fundaşul stelist a subliniat că nu a discutat cu finanţatorul FC Steaua şi naşul său, Gigi Becali, despre posibilitatea de a pleca de la Steaua. "Opt ani de zile cred că sunt suficienţi. Am nevoie de o schimbare, e mult pentru un jucător din România. N-am vorbit cu Gigi Becali, dar sunt convins că vom găsi o cale. Nu cred că vrea să se îmbogăţească tocmai cu mine. Am luat această hotărîre după meciul cu Poli Iaşi", a declarat Rădoi.

Mirel Rădoi a menţionat că nu crede că se poate spune deja că Steaua a pierdut titlul în acest sezon: "Nu ştiu dacă am pierdut titlul, mai e o etapă, vom vedea. Trebuie să cîştigăm încă un meci şi vom aştepta ce se va întîmpla la Cluj. Importantă pentru noi nu era doar victoria, ci şi egalul. Aveam două variante din trei, din păcate nu am reuşit. Diferenţa s-a făcut la ocaziile din faţa porţii. S-a pierdut din cauza lipsei de concentrare. Mă bucur că, indiferent pe ce loc vom termina, Steaua a demonstrat că e o echipă mare. Să recuperezui 11 puncte din iarnă... Eu sunt mîndru".

Rădoi crede că pe marginea rezultatului din meciul Dinamo - Steaua s-ar fi făcut speculaţii indiferent care ar fi fost acesta şi a comentat şi bucuria arătată de dinamovişti după obţinerea victoriei. "Nu mă deranjează că au jucat pentru CFR. Puteau să ia şi 5 milioane de euro. Atîta timp cît au jucat corect şi nu au luat bani ca să se dea la o parte, nu mă deranjează. Eu am doar o singură întrebare: cum s-au «rupt» vestiarele la Dinamo şi Rapid după meciurile cu CFR?", a punctat Mirel Rădoi.
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport rădoi mirel rădoi