x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Multe multumiri Cehiei"

"Multe multumiri Cehiei"

25 Iun 2004   •   00:00
"Multe multumiri Cehiei"

Olanda a profitat de esecul Germaniei in fata Cehiei. Selectionata lui Dick Advocaat a invins cu 3-0 Letonia si merge in sferturi, unde va intalni Suedia.

Adversara Romaniei in preliminariile CM 2006 i-a avut la degetul mic pe baltici, desi selectionerul olandez marturisea ca s-a temut de jocul cu letonii.

MULTUMIRI. "Ma simt usurat. Am jucat sub o presiune de nedescris. Trebuia sa ne concentram la joc si sa castigam, ceea ce am si facut. Nu le-am dat prea multe sanse letonilor, dar nici ei nu si-au creat prea multe ocazii", a spus dupa meci Advocaat. Presa olandeza de ieri era insa unanim de acord ca fara ajutorul cehilor, "portocalele" nu ar fi mers mai departe. "Curajul Cehiei a salvat Olanda", scrie De Telegraaf, in timp ce Trouw titreaza: "Multe multumiri cehilor!". "Evolutia excelenta a rezervelor lui Karel Bruckner a fost mai importanta chiar si decat victoria Olandei", scrie publicatia din Tara Lalelelor.

IMPRESIE. De partea cealalta, ziaristii letoni au apreciat in unanimitate ca reprezentativa tarii lor se intoarce cu capul sus de la prima sa participare la un Campionat European. "Selectionata lui Starkovs a facut o impresie excelenta sub privirile intregii Europe. Timp de doua saptamani, micuta Letonie a atras atentia tuturor", a scris presa baltica.

×
Subiecte în articol: sport