x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu: "Ambele echipe puteau învinge azi. Rezultatul de egalitate este corect "

Mutu: "Ambele echipe puteau învinge azi. Rezultatul de egalitate este corect "

01 Oct 2008   •   00:00

"Sunt trist pentru că nu am câştigat, deşi am făcut un meci bun. Am întâlnit o echipă a Stelei în zi bună, iar jocul cred că a fost plăcut ochiului."



"Sunt trist pentru că nu am câştigat, deşi am făcut un meci bun. Am întâlnit o echipă a Stelei în zi bună, iar jocul cred că a fost plăcut ochiului. Rezultatul de egalitate este corect, dar ambele echipe puteau învinge azi. Şi Fiorentina şi Steaua au şanse de calificare după ce Bayern a făcut egal cu Lyon".

"M-am contrat cu Nicoliţă pe durata partidei, dar în limitele sportive. El este un băiat foarte simţit şi nu cred că ar fi urmat sfaturile lui Gigi Becali de a ma provoca în timpul partidei", a declarat Adi Mutu, după partidă la PROTV.

Frey: "Bine că am luat un punct azi!"

"Am avut mult de pătimit in repriza secundă, când am început să atacăm mai mult. Sunt dezamăgit totuşi pentru că în prima repriză ne-am descurcat bine, iar rezultatul din Bayern - Lyon ne-ar fi ajutat în cazul unei victorii. Pe viitor va trebui să concretizăm ocaziile pe care le avem. Oricum, bină că am luat acest punct, în loc să rămânem cu unul singur după două etape" a declarat Frey pentru presa italiană.

Vargas: "Am fost slabi, trebuie să ne revenim"

"Nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi, dar trebuie să ne revenim urgent. Am jucat destul de slab şi am permis Stelei să ne atace. Suntem liniştiţi însă, ştim că putem mai mult de atât".

Santana: "Am fost modeşti în repriza secundă, se mai întâmplă. Meciurile de Ligă sunt foarte dificile, dar am şi ratat prea multe şanse de gol cu Steaua".

Melo: "Am lucrat degeaba timp de o oră, pentru că în repriza a doua parcă am căzut. Am jucat împotriva unei echipe mari astăzi!".


Neţoiu: "Din fericire pentru Steaua, pe Mutu nu l-a ajutat echipa"

"S-a jucat destul de slab, a fost ca un meci de Divizia A de acum câţiva ani. Mutu este de departe cel mai bun fotbalist al Fiorentinei, dar nu l-a ajutat deloc echipa. Fiorentina a jucat foarte slab din păcate. Mă rog, din fericire pentru Steaua  " a declarat Gigi Neţoiu .

Turcu: "Cu puţin tupeu ar fi putut lua chiar trei puncte"

"Pentru noi este un punct foarte important cel obţinut de Steaua. Acesta este interesul nostru, al românilor. Cu puţin tupeu ar fi putut lua chiar trei puncte.

Le ţin pumnii şi celor de la CFR în meciul de mîine, cu CFR. Noi avem probleme serioase înaintea meiului cu NEC. S-a accidentat şi Marius Niculae şi acum avem probleme mari în atac. Trebuie neapărat să ne calificăm în Cupa UEFA. Vrem performanţă la Dinamo şi pentru asta investim bani. Le ţin pumnii tuturor echipelor din cupele europene" a declarat Viorel Turcu.

×
Subiecte în articol: sport