x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, din nou la cuţit

Mutu, din nou la cuţit

de Delia Gomoescu    |    07 Noi 2009   •   00:00
Mutu, din nou la cuţit

Atacantul român a fost operat ieri dimineaţă la Florenţa, după ce a suferit o leziune la genunchiul drept, în timpul partidei cu Debrecen, din Liga Campionilor.



Necazurile se ţin lanţ de Mutu. Tocmai când părea că este din nou în formă, atacantul român s-a accidentat din nou. Ieri dimineaţă, jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la meniscul genunchiului drept şi va lipsi de pe teren aproximativ o lună.

Deşi a simţit dureri încă din minutul 30 al întâlnirii cu Debrecen din Liga Campionilor, Mutu a strâns din dinţi şi a rămas pe gazon până la final. "A jucat cu meniscul rupt timp de o oră, într-un meci în care a dat un gol şi a gestionat foarte bine mingile care au trecut pe la el", a scris site-ul firenzeviola.it. În cursul zilei de joi echipa medicală a decis că "Briliantul" trebuie operat cât mai curând, astfel că vineri dimineaţă jucătorului i s-a efectuat o artroscopie, la o clinică din Florenţa.  

În primăvara acestui an, la 6 aprilie, Mutu a fost supus la o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng din cauza unor probleme similare. La 27 mai a urmat o operaţie la cotul drept, luxat de două ori, iar în septembrie a stat din nou pe bară din cauza unor dureri musculare.

De această dată, atacantul viola va lipsi de pe teren în jur de patru săptămâni, urmând să fie apt de joc pentru meciul din 6 decembrie, dintre Fiorentina şi Atalanta. El va rata însă partidele de campionat cu Udinese, Parma şi Inter, dar şi confruntarea cu Olympique Lyon, programată la 24 noiembrie, în Liga Campionilor. Potrivit presei italiene, dacă totul va merge bine, Mutu va forţa revenirea chiar de la 29 noiembrie, la jocul cu Inter.

×
Subiecte în articol: sport