x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nebunie" in Regie : Sportul - Farul 1-1

"Nebunie" in Regie : Sportul - Farul 1-1

30 Aug 2004   •   00:00

In prologul rundei cu numarul 4, Sportul a intalnit vineri pe Farul. Gasca "nebuna" din Regie a facut din nou spectacol, sub privirile selectionerului Anghel Iordanescu, dar a pierdut inca 2 puncte pe teren propriu.

DECLARATII. "A fost aceeasi istorie a echipei Sportul: ratam prea mult si primim usor goluri. Nu stiu cate suturi pe poarta a avut adversarul, unul sau doua, dar unul a fost gol. Noi am avut ocazii multe. Niciodata nu reusim sa mentinem rezultatul", a spus antrenorul Dan Petrescu la finalul jocului, referindu-se si la arbitraj.

"Daca arbitrul a gresit, nu a facut-o intentionat. In mare, nu am ce sa-i reprosez. Nu cred ca Ion Craciunescu face rau cand deleaga arbitri fara experienta. Daca alte echipe mari vorbesc despre arbitraj, sunt apoi ajutate, dar noi nu avem politica asta. Nu stiu daca a fost greseala lui Stanca la gol. Stelea era foarte important pentru mine si imi pare rau ca a plecat la Poli AEK, dar nu ni-l puteam permite financiar. Important este ca azi nu am pierdut."

Antrenorul Farului, Petre Grigoras, a declarat ca a fost multumit de rezultat, recunoscand ca echipa sa nu a facut o partida foarte buna. "Am obtinut punctul pe care ni-l doream", a conchis el.

×
Subiecte în articol: sport