x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolaie, sugestiv: "O porcarie de meci!"

Nicolaie, sugestiv: "O porcarie de meci!"

30 Aug 2004   •   00:00

Tehnicianul "stegarilor" este tot mai contestat, suporterii cerandu-i demisia in timpul si la finele partidei pierdute fara drept de apel in fata Gloriei Bistrita.

FC Brasov-Gloria: 1-3
DANIEL STAN

Fara victorie in cele patru etape scurse, exclus restanta cu Otelul, brasovenii trebuie sa se gandeasca serios la perspective care numai roz nu sunt. Posibil ca plecarea lui Razvan Lucescu sa fi bulversat echipa, insa aceasta explicatie sta in picioare si nu prea. Aici trebuie sa intervina si puterea antrenorului de a-si mobiliza elevii, lucru la care, cel putin momentan, Ionut Lupescu este repetent.

ILAR. Din acest motiv, tehnicianul "galben-negrilor" nu are motive sa fie suparat decat pe el insusi. "Stegarii" nu joaca mai nimic, iar asta s-a observat in jocul cu o trupa care, atunci cand vrea, poate pune probleme oricui. Prima parte a partidei de sub Tampa nu a adus decat faze ilare. Gazdele au deschis scorul norocos, printr-un autogol de generic al lui Iodi. Bistritenii au revenit in joc printr-o reusita a lui Coroian, dar plecata de la o dubla gafa copilareasca marca M. Nicolae - Dossey.

CONTESTAT. Partea a doua s-a jucat in mare parte sub tirul corului de fluieraturi ale putinilor spectatori prezenti in tribune, in special dupa reusita de 2-1 a lui Iftodi. "Demisia, Demisia!" a fost principala scandare a fanilor, cel vizat, Ionut Lupescu, neripostand. Golul reusit de Negrean, care a inchis tabela, a trecut neobservat. Sugestiva declaratia patronului brasovenilor, Ioan Nicolaie, la final: "Ce vreti sa mai declar dupa porcaria asta de meci? M-am saturat de mediocritate! O sa analizam situatia si vedem ce vom face mai departe!". Ritmului in care se succed antrenorii la Brasov este posibil sa-i cada in plasa si Lupescu. Daca nu acum, cu siguranta la primul pas gresit.

VARIANTE

Printre numele scandate de galerie s-a aflat si cel al lui Gabi Stan, tehnicianul care a dus ultima performanta, locul 4 in campionat si participarea in Cupa UEFA. Se intampla cu patru sezoane in urma, cand celebra Internazionale Milano a vizitat Brasovul. De atunci, "stegarii" s-au luptat pentru evitarea retrogradarii. Numai ca venirea lui "Gabello" pare putin plauzibila, el nefiind in gratiile patronului Nicolaie.

AMENZI

Este posibil ca brasovenii sa fie amendati in urma esecului cu Gloria. Decizia va fi luata in zilele urmatoare de patronul Ioan Nicolaie. Altfel, in pauza competitionala, datorata meciurilor echipei nationale, "stegarii" vor disputa un meci amical in compania campioanei Egiptului, Zamalek Cairo, pregatita de Dragoslav Stepanovici, fostul tehnician al lui Ionut Lupescu de la Bayer Leverkusen.

×
Subiecte în articol: sport