x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolo Napoli, dat afară de la Astra

Nicolo Napoli, dat afară de la Astra

19 Apr 2010   •   00:00

Conducerea clubului Astra a anunţat, luni, că a luat decizia de a-l demite pe antrenorul italian Nicolo Napoli, de pregătirea echipei până la numirea unui alt tehnician urmând a se ocupa directorul executiv al grupării ploieştene, Costel Lazăr.

"În calitate de angajat al clubului, am fost desemnat sa mă ocup de pregătirea echipei pentru partida cu Ceahlăul de la Piatra Neamţ", a declarat Lazăr.

În replică, Nicolo Napoli, care este blocat în Italia din cauza faptului că numeroase curse aeriene au fost anulate, a spus că nu a fost înştiinţat de patronul Ioan Niculae despre o eventuală înlocuire a sa.

"Nu ştiu nimic despre demiterea mea. Sunt în Italia blocat din cauză că aeroporturile au fost închise. Nu am vorbit cu domnul Nicolae, în rest nu comentez. Cum voi putea părăsi Italia voi veni la Ploieşti, sper să fie cât mai repede. Eu vorbesc doar cu domnul Nicolae, dânsul decide, aşa este în fotbal, patronii decid. Asta este viaţa antrenorilor. Dacă se va decide că vom fi daţi afară, eu şi ajutoarele mele, nu este problemă", a declarat Napoli pentru agenţia Mediafax.

După 28 de etape, Astra ocupă locul 13 în Liga I, cu 30 de puncte, la trei puncte de prima poziţie retrogradabilă, ocupată în prezent de Poli Iaşi.

×
Subiecte în articol: redactie