x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu se pune problema de blat", spun "căinii"

"Nu se pune problema de blat", spun "căinii"

18 Aug 2007   •   00:00

Dinamoviştii vor incepe partida de azi, cu Dacia Mioveni, fără foarte mulţi titulari. Astfel, Bratu, Mărgăritescu şi Vali Năstase nu vor juca nici in acest meci, nici in etapa a 5-a la Constanţa, incercăndu-se recuperarea lor in următoarele zece zile.

Dinamoviştii vor incepe partida de azi, cu Dacia Mioveni, fără foarte mulţi titulari. Astfel, Bratu, Mărgăritescu şi Vali Năstase nu vor juca nici in acest meci, nici in etapa a 5-a la Constanţa, incercăndu-se recuperarea lor in următoarele zece zile. "Facem eforturi mari pentru ca ei să fie apţi pentru returul cu Lazio", a spus medicul echipei Liviu Bătineanu. Ianis Zicu va pleca măine in Belgia, la St. Trond, pentru a suporta o intervenţie chirurgicală efectuată de un expert in domeniu, doctorul Hendriks. "Sper să revin mai repede decăt se aproximează. Viaţa mea e fotbalul şi voi lupta să revin căt mai curănd", a spus Ianis, care, după părerea specialiştilor, ar putea sta pe tuşă intre trei şi şase luni.

OPTIMISM. Jucătorii şi antrenorii Daciei sunt optimişti in vederea acestei partide. "Pentru a obţine un rezultat bun trebuie să marcăm cel puţin un gol. Cred că avem şanse, deoarece Dinamo este obosită după meciul cu Lazio şi, in plus, au mulţi jucători indisponibili", a spus atacantul Ilie Baicu. "Incercăm să găsim punctele slabe pe care le au dinamoviştii după meciul din Italia", a adăugat secundul lui Florin Marin, Marius Stoica. Vasile Turcu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, a comentat acid partida din această seară. "Nu se pune problema de blat. Şi Neţoiu, şi Florin Marin ne-ar mănca de vii dacă ar avea ocazia. Păi noi cu Mioveniul facem blat?", a comentat Turcu, care a mai spus că are informaţii că există grupări care ar fi motivat echipa argeşeană.

×
Subiecte în articol: sport