x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport O misterioasă doamnă bogată l-a angajat pe vrăjitorul Pepe să-l distrugă pe Cristiano Ronaldo (Video)

O misterioasă doamnă bogată l-a angajat pe vrăjitorul Pepe să-l distrugă pe Cristiano Ronaldo (Video)

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Oct 2009   •   00:00
O misterioasă doamnă bogată l-a angajat pe vrăjitorul Pepe să-l distrugă pe Cristiano Ronaldo (Video)

Un practicant al magiei negre se pare că ar fi fost angajat ca să-i "ruineze" cariera, susţin mai multe publicaţii portugheze.



Conform celor relatate de verfubol.com, 24 Horas şi Correio da Manha, un vrăjitor spaniol, pe nume Pepe, ar fi fost angajat în urmă cu două săptămâni de către "o femeie străină, bogată şi trădată" ca să pună capăt carierei lui Ronaldo. Se pare că respectiva doamnă ar fi una dintre victimile sentimentale ale don-juanului de la Real Madrid.  "Vrăjitorul, fotografiat având în mână o păpuşă din ceară şi o poză a jucătorului, revendică accidentarea lui Ronaldo, victima unei entorse la glezna dreaptă în meciul cu Olympique Marseille. Refuzând însă să comunice numele persoanei care a comandat vrăjitoria, "Pepe" a afirmat în schimb pentru Correio da Manha că a primit suma de 15.000 de euro pentru serviciile sale. "Ea m-a angajat ca să pun capăt carierei lui Cristiano Ronaldo şi asta şi fac. Este o muncă oarecare, nu am nimic împotriva lui, dar voi merge până la capăt", a precizat "Pepe".

Cilevision.cl a relatat că în urma acestor dezvăluiri un alt vrăjitor, Fernando Nogueira, a fost contactat marţi de un apropiat al lui Cristiano Ronaldo pentru a contracara magia neagră practicată de pretinsul vrăjitor spaniol.

×
Subiecte în articol: sport